Gyártók

HARDI
HARDI

A HARDI INTERNATIONAL A/S egy olyan nemzetközi cégcsoport, amely 1957-ben jött létre és azóta is precízen megtervezett minőségi termékekkel látja el vásárlóit és felhasználóit. A cég forgalmazói és értékesítési hálózata már több mint 100 országra terjed ki, ahol importőrök, márkaképviselők és viszonteladók dolgoznak a vállalat képviseletében.

MORO ARATRI
MORO ARATRI

A MORO Aratri egy olyan modern vállalat, amely 1957 óta műszaki ismereteit folyamatosan fejlesztve, illetve speciális technológiákat kialakítva az olaszországi mezőgazdasági piac élére tört. Termékeit oly módon tudta innoválni, hogy megpróbált az olasz mezőgazdasági ágazat szélsőséges igényeinek a legjobban megfelelni, egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező eszközöket gyártva.

FEMAC
FEMAC

A Fratini Emilio Mechanic, azaz a Femac egy olyan szilárd gyökerekkel bíró családi vállalkozás, mely 1978-ban jött létre, és azóta is töretlen sikerrel működik a precíziós megmunkálás és a robothegesztés területén.

MATER MACC
MATER MACC

A MaterMacc egy olyan nemzetközi vállalat, mely az 1980-as évek elején jött létre, majd 2015 januárjától a Foton Lovol Csoport tagjává vált, melynek célja, hogy globális szereplőjévé váljon az agráriumnak A MaterMacc cég gyárai San Vito al Tagliamentóban, Pordenone tartományban helyezkednek el, Északkelet-Olaszország ipari központjában.

AUSONIA
AUSONIA

Az Ausonia cégtörténete több mint százéves múltra tekint vissza, hiszen 1919 nyarán került megalapításra, majd 2019- ben már a centenary-t ünnepelték. Kézműves eredete a középkorra nyúlik vissza, így ez is azt mutatja, hogy sok éves tapasztalattal rendelkező vállalatról beszélünk.

SANGOI
SANGOI

A SANGOI cégcsoport 1973-ban került megalapításra és azóta is folyamatos műszaki és szakmai fejlődésen megy keresztül. Az utóbbi években sikerült olyan vezető vállalattá válnia, amely képes széles körű termékek és szolgáltatások biztosítására az acéliparban.

ALMA
ALMA

Az ALMA cégtörténete több mint 90 éves múltra tekint vissza, hiszen 1926-ban került megalapításra és azóta is nagy támogatója a szőlőtermesztésnek. Fő profiljuk a szőlőszüretelő-gépek fejlesztése és gyártása és ez nem is meglepő, ugyanis világszerte első számú a vontatott szőlőszüretelő gépek piacán, sőt mi több, 20 különböző országban létezik értékesítési pontja.

MARANI
MARANI

A MARANI cégtörténete több mint fél évszázada vette kezdetét, ugyanis 1950-ben került megalapításra és azóta is megállíthatatlan a fejlődése, hiszen számos technológiai újítást visz véghez, valamint folyamatos üzleti növekedésen megy keresztül.

EUROTECHNICS
EUROTECHNICS

Az EUROTECHNICS cég eredete a múlt század elejére nyúlik vissza, melyből arra következtethetünk, hogy igen nagy múltú vállalatról van szó, mely több márka forgalmazójává is vált az évek során, és mára már három cég egyesülése alkotja.

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO