FEMAC

A több mint negyven éve létező műhely alapítója Emilio Fratini. A céget ennyi idő múltán is jellemzi egy mindig új ötletekkel és elszántsággal rendelkező fiatal vállalkozás ismérvei, valamint a hosszú évek alatt szerzett tapasztalat az olasz minőségű termékek terén.

A folyamatosan növekvő vállalat széles termékkínálattal rendelkezik, melynek mindegyike Olaszországban kerül gyártásra. A termékek készítésekor nagy figyelmet fordítanak az újdonságok alkalmazására, illetve az újításokra is, így tartva lépést a piac egyre növekvő kínálatával. Magasan képzett munkaerővel rendelkezik a Femac, tehát csakis minőségi termékeket állítanak elő.

A cég termékei között szerepelnek traktorra szerelhető karos kaszák, speciális közép építésű karos kaszák, kombinált eszközök az útszél karbantartásához, különféle vágó fejek és tisztítófejek, valamint a traktor hátsó 3 pontjára szerelhető kotró, illetve árokásó gépek.

Az Agroázis a Femac vállalat importőreként, a cég által gyártott magas minőségű és precízen kivitelezett termékeit forgalmazza.

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO