MATER MACC

Földrajzi elhelyezkedésének előnyeit ki is használja, hiszen ennek köszönhetően könnyűszerrel tarthatja fenn a kapcsolatot azokkal a cégekkel, ahol értékesíti termékeit.

A MaterMacc pneumatikus és mechanikus vetőgépek tervezésére és gyártására specializálódott. A különböző vetőgépek mellett permetezőgépek, műtrágyaszórók, valamint kultivátorok is szerepelnek kínálatukban.

A cég elektronikus berendezéseket is előállít mezőgazdasági gépek vezérlésére és kezelésére, mint például precíziós vetőgépek monitorjai, gabona vetőgépek elektronikus vezérlései, stb. Ezen felül az IRRIGAMATIC számítógépek forgalmazói is.

A MaterMacc minden termékét saját maga tervezi, fejleszti és teszteli. A vállalat 30 hektár próbamezővel is rendelkezik, ahol lehetősége van új termékeinek tesztelésére. Mindezek lehetővé teszik számukra, hogy gyorsan és megfelelően reagáljanak a modern mezőgazdaság egyre növekvő igényeire.

Az Agroázis kínálatában folyamatos fejlesztéssel jelennek meg a MaterMacc-nál eddig megtalálható vetőgépek, permetezők, műtrágyaszórók és kultivátorok is!

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO