EUROTECHNICS

A nagy cég egyik ágát a GOIZIN üzem adja, mely az 1900-as évek közepén tért át a mezőgazdasági gépek gyártására. Akkoriban az elsőként gyártott földművelő gép a szőlő eke volt. Később ipari termelésbe kezdtek és a gyártásuk csakis az ekékre koncentrálódott.

A fő cég másik tagja a JEAN DE BRU szervezet, melynek létrejötte egy farmernek, Monsieur Jeannek köszönhető, aki úgy vélte, hogy létezhet hatékonyabb megoldás is a földek megművelésére, mint amit az állatok nyújtani tudnak, továbbá ezen állatok tenyésztése és fenntartása is költséges volt. Majd 1912-ben már megkezdték a "Jean kultivátorok" ipari gyártását. A gyár gyors fejlődésnek örvendett, majd rövid időn belül megszületett a JEAN DE BRU cég.

Az anyacég harmadik egységét a SUIRE márka adja, melynek az 1800-as években történő megalakulása M. Suire-nek köszönhető. A cég 1920-ban kezdte meg kereskedelmi tevékenységét, valamint a termékek gyártását is. Először festő- és szállítóegységeket hoztak létre, később pedig hegesztőrobotok is telepítésre kerültek.

Az EUROTECHNICS holdingtársaságot Michel Leclerc hozta létre 2001-ben, hogy megvásárolja a MECAFORM társaságot, amely a mechanikai és kazángyártási alvállalkozókra szakosodott. Majd 2002-ben a JEAN DE BRU, a mezőgazdasági gépek gyártója, csatlakozik az társasághoz. 2003-ban pedig egy mezőgazdasági gépeket gyártó cég kerül megvásárlása, melyet SUIRE-nek hívnak. Ezt követően 2005-ben, a GOIZIN vállalat is csatlakozott az egyesüléshez. Azonban csak 2006-ban válik teljessé a történet, amikor létrejön az EUROTECHNICS AGRI egység (a SUIRE telephelyén), hogy ott forgalmazzák a GOIZIN, a JEAN DE BRU és a SUIRE által gyártott gépeket.

A nagy múltú cég gépei az Agroázis cégcsoport szántóföld divíziójában is elérhető! Akár ekékről vagy bálabontókról legyen szó, nálunk megtalálja!

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO