AUSONIA

Az Ausonia termékek professzionális gyártása a pontos anyagválasztás, a minőség iránti elkötelezettség és egy olyan folyamat eredménye, amely a hagyományok követése mellett a legújabb technológiákat is alkalmazza. A cég dinamikus és képzett munkaerővel rendelkezik, így könnyen elégíti ki ügyfelei, és felhasználói igényeit a folyamatosan fejlődő piaci trendeket követve. Ennek érdekében mérnökeik az összes gyártási lépéstől kezdve egészen a késztermékek szállításáig szigorúan ellenőrzik a munkafolyamatokat.

A társaság fő célja, hogy több mint 2000 termékválasztékának legmagasabb színvonalát fenntartsa. Ezen termékkategóriák a következők: építőipari és mezőgazdasági eszközök, professzionális és konyhai evőeszközök, valamint sportkések. Mindemellett célkitűzése még, hogy hosszú távon jelen legyen a nemzetközi értékesítési piacokon.

Ily módon a márka világszerte komoly mércévé vált minden olyan ember számára, aki megbízható, modern eszközökkel szeretné könnyíteni munkáját, a hobbikertészektől egészen a mezőgazdasági szakemberekig.

Az Agroázis termékkínálatában a klasszikus manuális metszőollók mellet megtalálja az elektromos metszőollókat, valamint kötözőgépeket is!

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO