HARDI

A dániai vállalat több mint hatvan évvel ezelőtt jött létre, ami Hartvig Jensen kertésznek köszönhető. Akkoriban a piac nem kínált minőségében megfelelő permetezőt, így ő maga gyártott egy 200 literes és 6 méter munkaszélességű permetezőgépet. Így vette tehát kezdetét a nemzetközileg ismert HARDI cég története. Néhány év elteltével pedig a cég terjeszkedni kezdett és létrejött koppenhágai gyártóüzemük is.

A cégcsoport az évek során olyan szintre fejlődött, hogy a permetezőgép-gyártás meghatározó piaci résztvevőjévé vált. Kínálatában megtalálhatók a kisebb kézi és háti permetezők, az ültetvényes és kommunális gépek, illetve a szántóföldi függesztett, vontatott és önjáró permetezőgépek is.

A HARDI sikere abban rejlik, hogy termékeit a tökéletességig fejleszti és mindemellett a növényvédelemmel kapcsolatos szigorodó elvárásoknak is megfelel. Minőségi termékeivel a növényvédőszerek hatékony, pontos és precíz kijuttatását biztosítja.

Az Agroázis már 2014 óta dolgozik a HARDI importőreként Magyarországon. Az új gépek eladása mellett HARDI alkatrészeket is forgalmazunk, illetve szerviz szolgáltatásaink is elérhetőek, valamint a használt HARDI gépek karbantartását és javítását is vállaljuk.

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO