Hírek

Agroázis, a permetezőgép specialistaAgroázis, a permetezőgép specialista
2020-03-30

Az Agroázis nemcsak új permetezőgépek beszerzésében segíti a gazdákat, hanem szervizzel, alkatrészeket szállít, és vizsgáztat is! Nálunk a Hardi alkatrészek komplett palettája mellett, egyéb permetezőgép és talajművelő alkatrészeket is megtalál, alkatrész- és szervizügyeletet biztosítunk, ráadásul permetezőgép-bevizsgálást és szezon előtti átvizsgálást is nyújtunk Partnereinknek!

Kötelező permetező felülvizsgálatKötelező permetező felülvizsgálat
2020-03-20

 

 

Büntethető az öt évnél idősebb, vizsgával nem rendelkező, vagy vizsgára nem regisztrál permetező gépet használó termelő-

A permetezőgépek doktora – szervizel, alkatrészt biztosít és vizsgáztat isA permetezőgépek doktora – szervizel, alkatrészt biztosít és vizsgáztat is
2020-03-06

Köztudott a gazdálkodók körében, hogy a legdrágább gép az, ami meghibásodás miatt áll a szezonban. Ezeket a kényszerpihenőket csak megfelelő minőségű alkatrészek beépítésével, folyamatos karbantartással, szezonban pedig gyors, precíz és megbízható szervizpartnerrel lehet minimálisra csökkenteni. Mindebben segít az Agroázis!

Öntözni bárhogy lehet…, de pályázni velünk érdemes.Öntözni bárhogy lehet…, de pályázni velünk érdemes.
2020-02-21

Augusztusig még beadható a “Mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztése” című pályázat!

Hardi permetezőgép INTELLIGENS funkciókkal az idei AGROmash Expo-n!Hardi permetezőgép INTELLIGENS funkciókkal az idei AGROmash Expo-n!
2020-01-20

2020. január 22-25. között kerül megrendezésre a magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye, az AGROmash EXPO – AgrárGépshow.

Moro Aratri gépek az AgrárgépShow-nMoro Aratri gépek az AgrárgépShow-n
2020-01-20

Idén is megrendezésre kerül a magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye, az AGROmash EXPO - AgrárGépshow, 2020. január 22-25. között. Az Agroázis Cégcsoport az A pavilon 101D standján várja az érdeklődőket, de addig is összegyűjtöttük, hogy szántóföld divíziónk milyen gépekkel fogja tiszteletét tenni a rendezvényen!

AGROmash EXPO- AgrárGépshow 2020-ban is!AGROmash EXPO- AgrárGépshow 2020-ban is!
2020-01-14

Idén is szeretettel várjuk Önöket a magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvényére, 2020. január 22-25. között. Az Agroázis Cégcsoport az A pavilon 101D standján várja az érdeklődőket!

Egy jó eke évtizedekig társunk lehet a munkábanEgy jó eke évtizedekig társunk lehet a munkában
2019-12-19

Mielőtt kiválasztjuk a megfelelő ekét, nagyon sok tényezőt és kérdést kell figyelembe vennünk, ahhoz, hogy valóban hosszú évekig szánthassunk ekénkkel. Hogyan válasszunk az erőgépünk teljesítményéhez illő ekét, tarlón vagy barázdában járót vegyünk-e, esetleg félig vagy teljesen felfüggesztett kivitel lesz számunkra a legjobb?

Permetezőgépek téli felkészítése 2019.Permetezőgépek téli felkészítése 2019.
2019-12-10

Lassan elérkezünk az év végéhez. A gazdák elvégezték az őszi vetést, és a szántásból is az utolsó hektárokat gyűrik. A talajmunkák végeztével azonban még nem végeztünk: gondoskodnunk kell erőgépeink, munkagépeink téli felkészítéséről, szezon előtti karbantartásairól.

Hardi permetezőgép rendelési akció, szezon előtti árakonHardi permetezőgép rendelési akció, szezon előtti árakon
2019-11-04

Hardi permetezőgépek készletről, illetve előrendelésből szezonra az Ön egyedi igényeihez alkalmazkodva

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO