Hírek

Mire jó a permetező vizsga?Mire jó a permetező vizsga?
2021-10-29

Bár a szabályozás nem új, még mindig sokan nem barátkoztak meg a kötelező permetező felülvizsgálattal.

A vizsgaköltség valóban kidobott pénz, ha az ellenőrzést nem szakszerűen végzik, de az előírás szerinti műszeres mérés, valós képet ad a gép műszaki állapotáról.

A Növényorvosi Kamara egy összefoglalót készített a témában, ami itt olvasható.

Különleges öntözési megoldások az Agroázis Kft. kínálatában!Különleges öntözési megoldások az Agroázis Kft. kínálatában!
2021-10-14

A környezetvédelem és a mezőgazdasági piacon fennálló verseny elősegíti a hatékonyabb öntözőberendezések kifejlesztését, ezáltal ésszerű és felelősségteljes víz- és energiafogyasztás történik.

Az Agroázis Kft.-nél kiemelkedően nagy hangsúlyt fektetünk az energia- és víztakarékos, hatékony öntözési megoldások tervezésére és kivitelezésére. Az RKD-val (spanyol öntözőgépgyártó) karöltve folyamatosan törekszünk az új termékek fejlesztésére és a meglévők tökéletesítésére.

 

 

 

 

 

 

Hamarosan érkezik a 'Mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatása' utolsó beadási szakaszaHamarosan érkezik a 'Mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatása' utolsó beadási szakasza
2021-10-08

A Felhívás célja a szántóföldi növénytermesztés, illetve a kertészeti ágazatok versenyképességének, hozzáadott érték termelésének fokozása, az új digitális szántóföldi és kertészeti technológiák és precíziós termesztési módok elterjesztésének támogatása, a precíziós gazdálkodáshoz kapcsolódó szolgáltatások igénybevételének ösztönzése.

Újra megnyílt a Újra megnyílt a "Borszőlőültetvény telepítés támogatása" című pályázat
2021-10-06

A Széchenyi 2020 keretében megjelent „Borszőlőültetvény telepítés támogatása” című (VP2-4.1.3.6-17 kódszámú) felhívás dokumentációja módosult.

A felhívás 2021. szeptember 27-től újra megnyílt, ismét lehetőség van támogatási kérelmek benyújtására a mezőgazdasági termelők számára.

Újdonság - Borászati hűtéstechnika az Agroázis Kft. kínálatában!Újdonság - Borászati hűtéstechnika az Agroázis Kft. kínálatában!
2021-10-01

Kínálatunkban mostantól megtalálható a borászati hűtéstechnika tervezése és teljes körű szakszerű felépítése.

Részletek

Agroázis drónos előadás az egri Eszterházy Katolikus EgyetemenAgroázis drónos előadás az egri Eszterházy Katolikus Egyetemen
2021-08-31

„Növényvédelmi innovációk a szőlőtermesztésben” címmel rendezett kreditpontos szakmai napot az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem a Kőlyuktetőn található kutatási központban. A cél minden évben az, hogy az évjárat friss tapasztalatait összegezve megteremtsék a növényvédelmi innovációkat kínáló cégek, az egyetemi kutatási-fejlesztési központ és a gyakorlati felhasználásban érdekelt gazdák közös fórumát.

Megérkezett a Moro Aratri Spider XMegérkezett a Moro Aratri Spider X
2021-08-10

Megérkezett és már dolgozik is a Moro Aratri legnagyobb lazítója a 11 késes
hidraulikusan felcsukható Spider X.

Hardi permetezőknél nincsen áremelésHardi permetezőknél nincsen áremelés
2021-07-06

A világpiacon folyamatosan emelkedő anyagárak ellenére a Hardi úgy döntött, hogy szeptemberig nem változtat a gépek árain, egyes esetekben pedig extra engedményeket ad.

Komoly árelőnyt jelenthet mindenki számára még a precíziós pályázatban indulóknak is, hogy a növekvő kereslet ellenére a deviza árak kiszámíthatóak.

Ma megnyílt a Ma megnyílt a "Kertészeti üzemek megújításának támogatása" című pályázat - akár 25 millió forint támogatás
2021-06-02

A felhívás feltételeinek megfelelő projekteket az Agrárminisztérium maximum 25 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig.

Az előleggel kapcsolatos feltételeknek megfelelő támogatott projekteknek megítélt támogatási összeg maximum 50%-ának megfelelő előleget biztosít az Agrárminisztérium.

Tároló, szárító támogatás társadalmi egyeztetésTároló, szárító támogatás társadalmi egyeztetés
2021-04-01

Társadalmi egyeztetésre megjelent a terménytároló és szárító támogatás 2021 évre tervezett kírása.

A részletes kiírást itt lehet megtalálni a "Kapcsolódó dokumentumok" pdf megnyitásával, de kivonatosan összefoglaltuk és mi is mellékeltük a felhívást, amit alul a "Letölthető állományok" címszó alatt megnyitható:

 

 

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO