Hírek

Nyári készletkisöprő akció!Nyári készletkisöprő akció!
2023-07-10

Nyári készletkisöprő akciót indít az Agroázis Kft. Tekintse meg kiadványunkat a részletekért. 

Szervizgépkocsi km díjváltozásSzervizgépkocsi km díjváltozás
2022-07-30

Tisztelt Partnereink!

Az üzemanyag ár jelentős változása miatt, szántóföldi üzletágunk szerviz

gépkocsiainak kiszállása esetén 250 Ft/km díjjal számolunk 2022.08.01.-től.

Természetesen érezhetően kedvező fordulat esetén a csökkentésre is sort kerítünk.

Öntözésfejlesztési támogatás - utolsó év!Öntözésfejlesztési támogatás - utolsó év!
2022-02-25

Elérkeztünk az "Mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztése" című pályázat" utolsó évéhez. A pályázók 2022. december 30-áig nyújthatják be támogatási igényüket, melynek keretén belül akár 3 milliárd forintos támogatásban részesülhetnek.

Akár 100 millió forint támogatás  borászati gépekre!Akár 100 millió forint támogatás borászati gépekre!
2022-01-12

Borászati gépek, technológiai berendezések beszerzésére irányuló támogatási kérelem nyújtható be 2022. január 15. és február 15. között.

Az Európai Mezőgazdasági Garancia Alapból finanszírozott támogatás keretein belül akár 100 millió forintos támogatáshoz juthatnak a sikeresen pályázó borászok.

Mire jó a permetező vizsga?Mire jó a permetező vizsga?
2021-10-29

Bár a szabályozás nem új, még mindig sokan nem barátkoztak meg a kötelező permetező felülvizsgálattal.

A vizsgaköltség valóban kidobott pénz, ha az ellenőrzést nem szakszerűen végzik, de az előírás szerinti műszeres mérés, valós képet ad a gép műszaki állapotáról.

A Növényorvosi Kamara egy összefoglalót készített a témában, ami itt olvasható.

Különleges öntözési megoldások az Agroázis Kft. kínálatában!Különleges öntözési megoldások az Agroázis Kft. kínálatában!
2021-10-14

A környezetvédelem és a mezőgazdasági piacon fennálló verseny elősegíti a hatékonyabb öntözőberendezések kifejlesztését, ezáltal ésszerű és felelősségteljes víz- és energiafogyasztás történik.

Az Agroázis Kft.-nél kiemelkedően nagy hangsúlyt fektetünk az energia- és víztakarékos, hatékony öntözési megoldások tervezésére és kivitelezésére. Az RKD-val (spanyol öntözőgépgyártó) karöltve folyamatosan törekszünk az új termékek fejlesztésére és a meglévők tökéletesítésére.

 

 

 

 

 

 

Hamarosan érkezik a 'Mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatása' utolsó beadási szakaszaHamarosan érkezik a 'Mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatása' utolsó beadási szakasza
2021-10-08

A Felhívás célja a szántóföldi növénytermesztés, illetve a kertészeti ágazatok versenyképességének, hozzáadott érték termelésének fokozása, az új digitális szántóföldi és kertészeti technológiák és precíziós termesztési módok elterjesztésének támogatása, a precíziós gazdálkodáshoz kapcsolódó szolgáltatások igénybevételének ösztönzése.

Újra megnyílt a Újra megnyílt a "Borszőlőültetvény telepítés támogatása" című pályázat
2021-10-06

A Széchenyi 2020 keretében megjelent „Borszőlőültetvény telepítés támogatása” című (VP2-4.1.3.6-17 kódszámú) felhívás dokumentációja módosult.

A felhívás 2021. szeptember 27-től újra megnyílt, ismét lehetőség van támogatási kérelmek benyújtására a mezőgazdasági termelők számára.

Újdonság - Borászati hűtéstechnika az Agroázis Kft. kínálatában!Újdonság - Borászati hűtéstechnika az Agroázis Kft. kínálatában!
2021-10-01

Kínálatunkban mostantól megtalálható a borászati hűtéstechnika tervezése és teljes körű szakszerű felépítése.

Részletek

Agroázis drónos előadás az egri Eszterházy Katolikus EgyetemenAgroázis drónos előadás az egri Eszterházy Katolikus Egyetemen
2021-08-31

„Növényvédelmi innovációk a szőlőtermesztésben” címmel rendezett kreditpontos szakmai napot az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem a Kőlyuktetőn található kutatási központban. A cél minden évben az, hogy az évjárat friss tapasztalatait összegezve megteremtsék a növényvédelmi innovációkat kínáló cégek, az egyetemi kutatási-fejlesztési központ és a gyakorlati felhasználásban érdekelt gazdák közös fórumát.

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO