MORO ARATRI

Az olasz vállalat több mint hatvan évvel ezelőtt került megalapításra a Moro család jóvoltából. A cég székhelye az észak olaszországi Bergamo tartományban, Fontanella városában található, az olasz mezőgazdaság egyik legfontosabb régiójában, Lombardiában van. A vállalat lelkét, az ember által használt egyik legrégebbi eszköz, az eke képezi. Később viszont már ekék mellett a talajlazítók fejlesztésére és gyártására is specializálódtak. Nem régiben pedig új fejlesztésű kultivátorokkal is elkezdtek foglalkozni.

A MORO Aratri sikere, hogy kiváló minőségű anyagokat használ fel a gyártás során, melynek köszönhetően strapabíró és megbízható mezőgazdasági eszközök készülnek, melyek teljességgel a gazdák igényeihez alkalmazkodnak. Ezáltal a cég termékei, az ekék, talajlazítók és kultivátorok prémium minőségűek és kiváló ár-érték aránnyal vannak jelen a piacon.

Az Agroázis 2017 óta forgalmazza a széles termékpalettával rendelkező MORO Aratri termékeit, melyek a precíz kivitelezésű ekéket és talajlazítókat foglalják magukba. Emellett a Moro Aratri gépekhez szükséges alkatrészek beszerzésében is segítséget nyújtunk.

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO