MARANI

A több mint 70 éve fennálló vállalat alapkövét a Marani testvérpár tette le és nekik köszönhetően már 5 különböző kontinensen jelen van a MARANI cég.

Az első gyártások végtermékei horganyzott acélcsövek, csatlakozók és öntözőgépek voltak. Majd a 70-es években az öntözőtömlő-orsók óriási igénye miatt a MARANI vállalat fontos szerepet játszott az első turbina öntözőgépek bemutatásában.

Egy vezető vállalat fő jellemzője a dinamizmus, mely a MARANI céget is arra ösztönzi, hogy a legújabb technikák és a legmagasabb minőségű anyagok után kutassanak, melyet alkalmazhatnak termékeik gyártása során.
A MARANI márka mára már vitathatatlanul a magas minőség, a hosszú élettartam, valamint a megbízhatóság tulajdonságaival ruházta fel magát és mindezekkel sikeresen a piac élére tört.

Az olasz vállalat célja, a minőség vezérelte rendszerük fejlesztése és annak hatékonyságának javítása, továbbá vevőinek maximális elégedettségének elérése.

A MARANI termékei az Agroázis cégcsoport vízgazdálkodási ágazatában is elérhető! Legyen szó a különböző csévélődobos öntözőgépekről vagy épp huzalkonzolokról, nálunk megtalálja!

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO