SANGOI

A SANGOI csoport a legmagasabb minőségi előírásokat garantálja, valamint számos garanciát is kínál termékei kapcsán mindezt úgy, hogy teljességgel megfeleljen ügyfélköre igényeinek.

A Friuli-Venezia Giulia-i székhelyű cég szőlészeti divíziója, a SANGOI GREEN termékeit saját bresciai üzemében gyártja.

A SANGOI egy élvonalbeli vállalat, amely szőlőültetvények oszlopának előállításával foglalkozik, azzal a céllal, hogy a borágazatban működő vállalkozások számára teljes ellátási szolgáltatást nyújtson.

A cég által használt speciális bevonatok és rendkívüli minőségű acélok ellenállnak a korróziónak és a mechanikai igénybevételnek, így garantálva a szőlőoszlopok hosszú élettartamát.

A SANGOI GREEN nem csak a termelésben, hanem a kutatás-fejlesztésben is élen járó vállalat. Saját minőségellenőrző laboratóriumokkal rendelkezik, amelyekben mechanikai ellenállás-teszteket végeznek (szakadás és erősség), ellenőrzik a cink vastagságát, és folyamatosan tanulmányozzák az innovatív tervezési megoldásokat is.

A SANGOI termékei már az Agroázis cégcsoport szőlészeti üzletágában is elérhetőek! Legyen szó innovatív fém támrendszerről, szőlőoszlopokról vagy épp támrendszer-kiegészítő eszközeiről, nálunk széles választékban megtalálja!

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO