HI 98509 CheckTemp®1 zsebhőmérő

HI 98509 CheckTemp®1 zsebhőmérő

A CheckTemp®1 hőmérő és a rozsdamentes acél penetrációs szonda segítségével könnyedén végrehajtható a félkemény termékek (mint például gyümölcsök, zöldségek vagy sajt) hőmérsékletének mérése.

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

Lehetséges a levegő, illetve különböző folyadékok vagy fagyasztott termékek hőmérsékletének ellenőrzése is. A szondába épített NTC hőelemes érzékelő magas pontosságot, ugyanakkor rövid mérési időt biztosít. A CAL CHECK™ funkció a kalibrálás állapotának ellenőrzésére szolgál. A szonda hegyes vége lehetővé teszi a félkemény termékek gyors és egyszerű mérését, így a különböző áruk rutinellenőrzése nem jelent problémát. Az AISI 316 rozsdamentes acél burkolatnak köszönhetően a műszer megfelel az élelmiszeripari szabványoknak, így a HACCP követelmények alapján végrehajtott hőmérséklet-mérések ideális eszköze.

 HI 98509 CheckTemp®1 zsebhőmérő
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO