HI 147 Zsebhőmérő élelmiszeripari célokra (mágneses rögzítéssel)

HI 147 Zsebhőmérő élelmiszeripari célokra (mágneses rögzítéssel)

Nem sok gyártó gondolt még arra, hogy olyan hőmérőt tervezzen, amelynek segítségével hűtők vagy fagyasztók belső hőmérséklete mérhető kívülről. Az ilyen mérésekhez olyan hőmérőre van szükség, amely pontos, és jól látható módon jeleníti meg a mért értéket. A megbízható hőmérséklet‐mérések ideális eszköze a mágnesesen rögzíthető HI 147.

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

A műszer -50 °C és 150 °C között képes mérni. A hőmérséklet érzékelő 1 m hosszú vezetékkel rendelkezik.

A mérések pontosságát azelőtt jégfürdő segítségével ellenőrizték, azonban még így is lehetett különbség a valós és az elméleti hőmérséklet között. Az élelmiszeripari célokra is használható rozsdamentes acél szondával ellátott HI 147 esetében nincs szükség ilyen körülményes módszerekre, mindez elvégezhető a CAL CHECK™ rendszer segítségével. A műszer előlapján elhelyezett „TEST” kapcsoló használatával a műszer néhány másodperc alatt elvégzi a kalibrálási adatok ellenőrzését.

 HI 147 Zsebhőmérő élelmiszeripari célokra (mágneses rögzítéssel)
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO