HI 931 Automata Potenciometriás Titrátor

HI 931 Automata Potenciometriás Titrátor

A HI931 Automata titrátorunk önnek való, amennyiben egy egyszerűen kezelhető, könnyen bővíthető és személyre szabható, megbízható automata titrátort keres. A titrátor segítségével sav, bázis, redox és ionszelektív titrálások végezhetők el.

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

Lenyűgöző tervezés a megbízható eredményekért
A műszer váza Cycoloy® -ból készült, amely tartósságot és ellenállást biztosít a hővel és a rozsdásodással szemben. A menü gombjai a kijelző részét képezik így könnyen elérhetők és tisztíthatók. Az erős kontraszttal rendelkező LCD kijelzőn remekül olvasható minden karakter és köszönhetően a széles látószögnek szinte minden irányból jól olvasható a kijelzőn megjelenő mérési eredmény.

Használja ki jobban a munkaterületet
Az új generációs automata titrátorunk 50%-kal kevesebb helyet foglal, mint a korábbi HI901 Automatikus titrátorunk és közben ugyanolyan megbízható és pontos méréseket végez.

Egyszerű navigálhatóság
A virtuális gombok segítségével egyszerűen navigálhat a felhasználó a különböző információs képernyők és menük között anélkül, hogy elveszne az információk tengerében.

Többféle titrálási metódus
A megfelelő elektróddal párosítva a potenciometriás titrátor képes elvégezni a standard pH és mV mérésen alapuló fix végpontos és ekvivalenica pontos titrálásokat.

Nyomon követhető folyamatok
Valamennyi titrálás során valós idejű titrálási görbe jeleníthető meg, ez a funkció igen hasznos az új módszerek tesztelésénél, vagy ha egy meglévő eljárás optimalizálást igényel.

Továbbfejlesztett biztonsági beállítások
Az admin felhasználó PIN-kódot állíthat be, hogy elkerülhető legyen a jogosulatlan felhasználók hozzáférése a titrálási beállításokhoz. A titrálási módszer beállításainak és az eredmények módosítása a nem admin jogú felhasználó számára nem lehetségesek. A rendszer ez által biztosítja a mérések megbízhatóságát, védelmét és nyomon követhetőségét.
büretta

Cserélhető büretták
A Hanna Clip-Lock™ technológiának köszönhetően a büretták és ezáltal a titrálási oldatok és reagensek cseréje pár másodperc alatt megoldható, így elkerülve az oldatok keresztbe-szennyezését.

Precíz adagoló pumpák
Az egyedülálló 40.000 lépéses dugattyús pumpák segítségével igen kismennyiségű reagensek is nagypontossággal adagolhatók.

Kémiailag ellenálló csövezés
A szívó és az adagoló csövek is kémiailag ellenálló PTFE anyagból készültek. Ezen felül a csövek egy külső fényvédő poliuretánból készült borítását is kaptak, hogy a fényérzékeny reagensekkel való se okozzon problémát.

Rugalmas elektródtartó
Az elektród tartóban elhelyezhető egyszerre 3 db elektród, 4 db adagoló cső és egy 1 db hőmérő. Az elektromos keverőszár eltávolítható, így könnyebb a kisebb mintamennyiségekkel való munka is. Használjon bátran különböző átmérőjű elektródákat, amikor szüksége van, egy adott elektróda csak csatlakoztassa a titrátorhoz. Majd a forgatható elektródtartó segítségével pozícionálja be.

Állítható kar
A kompaktabb kialakítás érdekében az elektródtartó kar közvetlenül a titrátorba van beleépítve. A kioldó gomb segítségével egyszerűen beállítható a megfelelő magasság.

Okosabb keverőszár
A levehető keverőszár beépített fordulatszám-szabályzóval rendelkezik a hatékonyabb keverés érdekben.

Használja ki a műszer sokoldalúságát
A titrátor segítségével nem csak a titrálásokat automatizálhatjuk, de teljes értékű pH, redoxpotenciál (ORP) és ionszelektív (ISE) mérőként is használható. Ennek köszönhetően értékes laboratóriumi teret takaríthat meg.

Csatlakozási lehetőségek
Csatlakoztasson analitikai mérleget a titrátorhoz a minták automatikus súlybejegyzéséhez vagy csatlakoztasson nyomtatót a készülékhez a riportok nyomtatásához.

Okosabb keverőszár
A levehető keverőszár beépített fordulatszám-szabályzóval rendelkezik a hatékonyabb keverés érdekben.

Automatikus reagens adagolás
A perisztaltikus pumpa programozható volumetrikus adagolásra a titrálás megkezdése előtt. Ez segít elérni a következetes és pontos mérési eredményeket, mivel kiküszöbölhetők a kezelő által elkövetett olyan hibák mint az elfelejtett vagy helytelen mennyiségében hozzá adott reagensek.

A belső elektronika védelme
A műszer belsejében kialakításra került egy tálca, amely védelmet nyújt az elektronika számára a kiömlő oldatokkal szemben.

Személyre szabható mérési jelentések
Minden mérési jelentés teljesen személyre szabható, így a felhasználó csak azokat az adatokat tárolja amelyekre szüksége van. Az adatok feldolgozása még könnyebb a multiselect funkciónak köszönhetően.

GLP adatok
Minden GLP (Helyes Laboratóriumi Gyakorlat) adat tartalmazza a következőket: mintaazonosító, a cég és a felhasználó neve, dátum, idő, elektródazonosító és kalibrációs információk.

Könnyű adatátvitel
A könnyen elérhető helyen elhelyezet USB portnak vagy a számítógépes csatlakozásának köszönhetően a titrálási módszerek, jelentések és szoftverfrissítések kezelése gyerekjáték. A titrálási metódusokat a szoftverünk segítségével könnyen konvertálhatja LIMS-barát formátumban.

pH mérés
Tartomány: -2,000 és 20,000 pH között
Pontosság (25°C-on): ± 0,001 pH
Kalibráció: max. 5 pontos, 8 standard vagy 5 szabadon választható érték alapján

mV mérés
Tartomány: -2000,0 és 2000,0 mV között
Pontosság (25°C-on): ± 0,1 mV
Kalibráció: egypontos

Ionszelektív (ISE) mérés
Tartomány: 1*10-6 és 9,99*1010 között
Pontosság (25°C-on): ± 0,001 mV
Kalibráció: max. 5 pontos, 7 standard vagy 5 szabadon választható érték alapján

Hőmérséklet mérés
Tartomány: -5,0 és 105,0°C között
Pontosság (25°C-on): ± 0.1°C a szonda hibáján kívül

További specifikációk
Keverési sebesség: 200 és 2500 rpm között (100-as léptékben)
Büretta mérete: választható 5, 10, 25 és 50 ml-es változatokban
Büretta típusa: 40000 lépéses
Legkisebb kijelezett mennyiség: 0,001 ml
Adagolás pontossága: ±0.1%
Metódusok: max. 100 standard és felhasználó által megadott metódus tárolható
Adattárolás: max. 100 teljes titrálás és pH/mV/ISE-mérési jelentés
Végpont érzékelés: fix mV-, illetve pH-végpont- vagy egy ekvivalenciapont-detektálás (a titrálási görbe első vagy második deriváltjával)
Végrehajtható titrálások: sav/bázis, redox, csapadékos, komplexometriás, nemvizes, ionszelektív és argentometriás
Valósidejű adatok: mV/térfogat vagy pH/térfogat titrálási görbe, a görbe első vagy második deriváltja; a pH- vagy mV-értékek időbeni alakulása
Tartozékok: titrátor, adagoló pumpa, büretta, elektródtartó és keverőszár, adagoló csövek, hőmérséklet érzékelő, tápegység, USB kábel, pendrive, HI900 PC szoftver, minőségi tanúsítvány

HI 931 Automata Potenciometriás Titrátor
Letölthető állományok
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO