HI 901 Analitikai titrátor személyre szabható mérési metódusokkal

HI 901 Analitikai titrátor személyre szabható mérési metódusokkal

A sokoldalú, több paraméter mérésére képes titrátor gyakorlatilag egy teljes laboratórium szerepét betölti. A titrátor a következő típusú titrálások elvégzését teszi lehetővé: sav/bázis, redox, komplexometriás, csapadékos, nem vizes, argentometriás és ionszeletív.

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

Könnyen cserélhető büretták
Az adagolócsövek mind vegyszerálló PTFE anyagból készülnek
Dinamikus adagolási funkció a gyorsabb és pontosabb eredményekért
A mérések során valósidejű titrálási görbe jeleníthető meg
Minden titrálási jelentés teljesen személyre szabható
Az adatok könnyen elmenthetők egy USB flash drive segítségével
100 standard vagy a felhasználó által létrehozott mérési metódus tárolható
Segítünk beüzemelni a műszert és betanítani a végfelhasználókat
A műszer alkalmazható titrátorként, pH mérőként, mV/ORP mérőként és ionszelektív műszerként is

A titrátor képességei

Dinamikus adagolás
A dinamikus adagolási funkció gyorsabb és pontosabb eredményt biztosít, mivel az adagolt titráns mennyiségét a titrálás során kapott mV érték alapján határozza meg. Ez azt jelenti, hogy a titrálás kezdetén nagyobb mennyiségeket adagol a titrátor, míg a titrálás végpontjához közeledve egyre kisebb és precízebb dózisokat.

Jelstabilitás figyelő
A titrátor figyeli, hogy mikor stabilizálódik a reakció során mért mV-érték, és csak a stabilizálódás után folytatja a reagens adagolását, így biztosítva a megbízható mérési eredményt a titrálás során.

Az ekvivalencia pont érzékelése
Az ekvivalencia végpont detektálása kritikus fontosságú azon alkalmazások esetében, amikor nem áll rendelkezésre a standard módszerek által meghatározott fix végpont.

Titrálási típusok
A megfelelő elektród csatlakoztatásával a titrátor a következő típusú titrálások elvégzését teszi lehetővé: sav/bázis, redox, komplexometriás, csapadékos, nem vizes, argentometriás és ionszeletív.

Kapcsolat
A titrátor két analóg kártyát képes kezelni, amelyek két elektród, két büretta és két keverő egyidejű csatlakoztatását teszik lehetővé (Csak a HI 901C2 változat estén elérhető).

Perifériák
A titrátorhoz közvetlenül nyomtató is kapcsolható a jelentésfájlok nyomtatásához. Külső monitor, billentyűzet és analitikai mérleg is csatlakoztatható a műszerhez.

Az adagolórendszer és a büretták
A Clip-Lock™ technológiának köszönhetően a büretták egyszerű mozdulattal eltávolíthatók. A büretták gyorsan kicserélhetők a titránssal együtt, így idő takarítható meg, illetve nem kell tartani a minták és oldatok szennyeződésétől sem.

Választható méret
A titrátor alapesetben 25 ml kapacitású bürettával rendelhető, de kérésre választható 5, 10 és 50 ml térfogatú büretta is.

Lineáris és dinamikus adagolás
A 40.000 lépésben hajtott adagoló pumpa kismennyiségű reagens vagy titráns adagolását is rendkívül pontosan képes elvégezni.

Kémiailag ellenálló csövek
Az adagolócsövek vegyszerálló PTFE anyagból készülnek, illetve fényvédő poliuretán külső gyűrűt kapnak a fényérzékeny reagensek védelmének érdekében.


Kezelőfelület és kijelző

Részletes titrálási grafikon
A mérések során valósidejű titrálási görbe jeleníthető meg, amely igen hasznos az új mérési metódusok fejlesztése vagy optimalizálása során.

Interaktív színes kijelző
A nagyméretű kijelzőről könnyen leolvasható a kiválasztott titrálási metódus, az eredmény, a mértékegység, a titráns fogyása, a hőmérséklet és a mért mV vagy pH érték.

Egyszerű és gyors navigáció
A képernyőn látható virtuális gombok segítségével egyszerű és gyors a navigáció a különböző menük között.


Vizsgálati metódusok

Személyre szabható metódusok
A titrátor 100 standard vagy a felhasználó által létrehozott mérési metódus tárolására képes. A metódusok teljes mértékben módosíthatók, így bármilyen alkalmazási terület egyéni igényei kielégíthetők.

Támogatás
Igény esetén segítünk beüzemelni a műszert és betanítani a végfelhasználókat. Bemutatótermünkben működés közben is megtekinthető a titrátor, egyedi mintákkal próbaméréseket is végzünk. Folyamatos támogatást nyújtunk, segítünk a metódusfejlesztésben, szervizelésben, illetve az időszakos karbantartásban.

Felhasználási terület szerinti metóduscsomagok
Eltérő metóduscsomagokat kínálunk a különböző felhasználási területek, azaz az élelmiszeripar, a sörfőzés, a tejtermékek gyártása, a konzervipar és a borászat számára.


Adattárolás

Személyre szabható jelentés
Minden titrálási jelentés teljesen személyre szabható, így minden olyan adat elmenthető, amely a felhasználók munkája során szükséges lehet.

GLP (Good Laboratory Practice)
A helyes laboratóriumi gyakorlathoz szükséges összes információ elmenthető minden egyes minta esetén. Ezek a mintaazonosító, a cég és a vizsgálatot végző személy neve, a dátum és az idő, az elektród azonosítója és a kalibrálási adatok.

Egyszerű és gyors adatátvitel
Az adatok könnyen elmenthetők egy USB flash drive segítségével, de közvetlenül kapcsolódhatunk személyi számítógéphez is. Az USB port lehetővé teszi a titrálási metódusok és jelentések egyszerű átvitelét, továbbá megkönnyíti a szoftverfrissítések elvégezését is.Az automatizált titrálási rendszer alkalmazhatósága igen sokrétű. A műszer sokoldalúsága tovább növelhető új mérési metódusok létrehozásával.

A titrátor szinte bármilyen alkalmazási terület mérési igényeinek kielégítésére alkalmas, mint például:

Borászat:
A borászati elemzés részeként mérhető a pH‐érték, a szabad és összes kén‐dioxidtartalom, az összes és illékony savtartalom, illetve a redukáló cukor‐ és a nitrogéntartalom.

Élelmiszergyártás: Az univerzális titrátor az élelmiszeriparban is használható. lehetővé teszi a pH-érték, a savtartalom, a lúgtartalom, valamint a só (NaCl), a kalcium, a klorid és a kén-dioxid koncentrációjának mérését.

Vízvizsgálat: A titrátor a vízminőség-vizsgálat fontos eszköze, mivel lehetővé teszi a víz számos paraméterének, mint például a pH-érték, a savtartalom, a keménység, a kalcium- és a fluorid-koncentráció meghatározását.

Gyógyszeripar: Az univerzális titrátor a gyógyszeripari mérések elősegítése érdekében is alkalmazható. Segítségével vizsgálható a pH-érték, a savtartalom, illetve a fluorid, a klorid és az ammónia koncentrációja.

Könnyű- és nehézipar:Ideális mérőeszköze az ipari termeléshez kapcsolódó laboratóriumoknak. A galvanizálás során lehetséges az ezüst, a króm, a cink és különböző savak koncentrációjának elemzése.

 

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO