HI 96813 Borászati refraktométer (cukor és várható alkohol)

HI 96813 Borászati refraktométer (cukor és várható alkohol)

A borászati célokra készült HI 96813 digitális refraktométer segítségével a cukortartalom és a várható alkohol tartalom mérése lehetséges borban és mustban.

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

A Brix-fok vagy cukorfok (jelölése °Bx) a cukortartalom hagyományos mértékegysége. A mérés alapja az ICUMSA (International Commission for Uniform Methods of Sugar Analysis, magyar nevén a Cukorvizsgálatok Egységes Módszereinek Nemzetközi Bizottsága) által kiadott metódus-gyűjtemény.

A műszer a mért Brix-fok alapján a várható alkoholtartalom (%v/v) meghatározására is képes. Ez egy hozzávetőleges érték, mivel a tényleges alkoholtartalom egyéb tényezőktől is függ, mint például a szőlőfajta, a szőlő érettsége, valamint a fermentáció hatékonysága és hőmérséklete. Fontos borászati paraméter a mustfok. A műszer segítségével lehetséges ennek kiszámítása a mért Brix-érték alapján.

HI 96813 Borászati refraktométer (cukor és várható alkohol) 
HI 96811 Borászati refraktométer a cukortartalom méréséhez
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO