HI 981033 Borászati pH teszter

HI 981033 Borászati pH teszter

A HI 981033 pH mérő teszter speciálisan a borászati mérésekhez készült pH mérő.

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

A műszer a must és bor vizsgálatához készült pH elektróddal van felszerelve, amely kialakítása miatt ideálisan használható a borkészítés teljes folyamata alatt a must és a kész bor pH értékének ellenőrzésére is.

CPS™ Sleeve átvezető
Az elektródot kifejezetten a magas oldottanyag-tartalmú minták mérésére tervezték. Szennyeződés esetén a PTFE védőburkolat elcsúsztatható, így az átvezető egyszerűen megtisztítható.
elektród-hegy

Gömbölyű üveg elektród hegy
A gömbölyű kialakítás lehetővé teszi, hogy a minta nagyobb felületen érintkezzen az elektróddal, így lerövidül a mérés időtartama.
elektród

Üvegburkolat
Az üvegből készült burkolat egyszerűen tisztítható, kémiailag ellenáll, és gyorsan elérheti a hőegyensúlyt a gyorsabb és stabilabb mérés érdekében.

A pH mérő teszter előnyei
Nyitott átvezető eltömődés elleni védelemmel (CPS technológia).
Újratölthető pH elektród a hosszabb élettartam érdekében.
A pH mérő automatikus egy- vagy kétpontos kalibrálása lehetséges (a kalibrálási pont értéke 3,00 pH és 7,01 pH lehetnek).
Automatikus hőmérséklet-kompenzálás a beépített hőmérséklet érzékelőnek köszönhetően.
A pH-érték megjelenítése két tizedesjegyig.
A mérési stabilitást jelző ikon.
Alacsony elem töltésre figyelmeztető funkció.
Automatikus kikapcsolási funkció (választható módok: kikapcsolva, automatikus kikapcsolás 8 vagy 60 perc elteltével)

A pH mérő teszter komplett készlet formájában vásárolható meg, amely tartalmaz 2 tasak (2x20 ml) 3,00 pH értékű kalibráló oldatot, 2 tasak (2x20 ml) 7,01 pH értékű kalibráló oldatot, 2 tasak (2x20 ml) borászati elektródtisztító oldatot, 1 csomag elektród feltöltő oldatot és 1 csomag elektród tároló oldatot.

Miért mérjük a must és a bor pH értékét?
A borban mérhető pH-érték azért fontos, mert alapvetően befolyásolja a bor minőségét. Többek között tőle függ a bor íze, színe, oxidációja és kémiai stabilitása. Minél magasabb a pH-érték, annál alacsonyabb a savtartalom. Alakulásának fontos tényezői az almasav és borkősav mennyiségi aránya, a káliumtartalom és az összes savtartalom.
A pH-érték a borfajtától függően is eltérő lehet. A magasabb pH-értékű borok hamarabb romlanak meg, mivel kémiailag kevésbé stabilak, és nagyobb eséllyel szaporodnak el bennük a baktériumok is. Az alacsonyabb pH-értékű borok hosszabb ideig őrzik meg frissességüket, színüket és ízüket. Az ideális pH-értékre a megfelelő fermentáció és fehérjestabilitás érdekében is szükség van.

 

HI 981033 Borászati pH teszter
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO