HI 9142 Hordozható oldottoxigén-mérő

HI 9142 Hordozható oldottoxigén-mérő

A hordozható HI 9142 mérőműszer az oldott oxigéntartalom (DO) mérésére szolgál.

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

A mintavétel helyén végrehajtható azonnali mérések növekvő igényének köszönhetően állandó a kereslet a hordozható és cseppálló DO-mérők iránt. A terepen végzett mérések során a műszerek ki vannak téve az időjárás hatásainak. A hideg, az eső, a hó és a por a sérülést okozhatnak, így csökken a DO-mérő teljesítménye, pontossága és élettartama. Kialakításának köszönhetően a strapabíró műszer számára mindez nem jelent problémát. A használat roppant egyszerű, a kalibrálás könnyen végrehajtható. Nincs szükség vegyi anyagokra vagy hosszas kalibrálási procedúrára. A műszer az oldott oxigéntartalom mellett a hőmérséklet mérésére is alkalmas.

A műszer borászati konfigurációban is megvásárolható, mivel az oldott oxigéntartalom ismerete a borászok számára is fontos. A borban és a mustban található oldott oxigén fontos szerepet tölt be a borkészítés egyes szakaszaiban, mint például a lefejtés, a szűrés és az érlelés során, illetve a palackozás előtt. A borászati mérések sajátosságai szerint tervezett szonda kialakításának köszönhetően a borban található oldott oxigén mérése a borosüvegben is elvégezhető. A műszer tartozékai között megtalálható a méréshez szükséges valamennyi eszköz. A műszer alkalmazható mind a fehérbor, mind a vörösbor mérésére.

HI 9142 Hordozható oldott oxigén mérő
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO