HI 2040 edge® oldottoxigén-mérő

HI 2040 edge® oldottoxigén-mérő

Egyik legkorszerűbb és leginnovatívabb mérőműszerünk az edge többparaméteres mérőműszer. A sokoldalú eszköz a pH-érték, a vezetőképesség (EC), illetve az oldott oxigéntartalom (DO) mérésére képes.

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

Az edge remek választás azoknak a felhasználóknak, akik az egyszerű megoldásokat keresik, mivel a műszert egyszerűsített módban használva a menüben csak az alapvető beállítások érhetők el. Azonban az edge mérőműszerrel azok a felhasználok is jól járnak, akik komplexebb megoldásokra vágynak, mivel standard módban számos további beállítási paraméter is elérhető.

Az oldott oxigénmérő főbb jellemzői
Clark-típusú digitális polarográfiás oldott oxigénmérő szonda könnyen cserélhető membrán kupakkal
Széles oldott oxigénmérési tartomány 0,00-45,00 mg/l (ppm) vagy 0,0-300%
±1,5% pontosság a teljes mérési tartományban
Egy vagy kétpontos kalibrálás (0% a HI 7040 nullázó oxigén oldat segítségével és 100% a levegőn)
Adatmentés (manuálisan gombnyomásra, manuálisan a mérés stabilizálódása után, illetve automatikusan a megadott időközönként)
GLP adatok (mérési eredmény, idő, a használt kalibrálási oldatok, tengerszint feletti magasság és sótartalom)
Magasság kompenzálás -500 és 4000 méter között
Sótartalom kompenzálás 0 és 40 g/l között

Az edgeTM részletes műszaki jellemzői

Újratölthető akkumulátor
A műszer a beépített akkumulátornak köszönhetően hordozható is. Az akkumulátor automatikusan töltődik, ha a műszer az asztali tartóállványon vagy a falra szerelhető rögzítőkeretben van elhelyezve (az állványt és a keretet az elektromos hálózathoz kell csatlakoztatni). Az akkumulátor közvetlenül tölthető a mikro USB porton vagy a hagyományos USB porton keresztül is, amennyiben a műszer számítógéphez vagy az elektromos hálózathoz van csatlakoztatva.

Két USB port
A hagyományos USB porton keresztül az adatok könnyen áttölthetők egy USB adathordozóra. A mikro USB porton keresztül a készülék a számítógéphez is csatlakoztatható és az adatok közvetlen át menthetők.

Egyértelmű szöveges üzenetek
Az edge nagy előnye, hogy a különböző kiírásokat teljesen érthető és tisztán olvasható formában jeleníti meg a kijelező alsó sorában, így a felhasználónak nem kell bajlódnia a nehezen érthető rövidítésekkel és ikonokkal.

Adatrögzítés
A felhasználónak lehetősége van 1000 adat elmentésére. Az elmentett adatok között megtalálhatók a mérési eredmények, a GLP adatok, illetve a dátum és az idő is.

GLP (Helyes Laboratóriumi Gyakorlat)
A digitális elektródok elmentik a legutóbbi kalibrálás adatait (dátum, idő, a használt kalibráló oldatok). Az elektródot csatlakoztatása során a műszer automatikusan letölti a GLP adatokat.

Kétféle mérési mód
Az edge műszerek két mérési módban lehet használhatók, ezek a standard és az alap (Basic). Standard módban minden beállítási lehetőség elérhető a konfigurációs menüben. Alap módban korlátozottak a beállítási lehetőségek, azonban ez ideális a rutinmérések elvégzéséhez.
edge pH
edge pH mérés jellemzői

Cal Check funkció (csak pH mérésnél)
A Hanna Instruments által kifejlesztet Cal Check funkció a kalibrálás során elemzi az elektród válaszát az adott puffer oldat esetében, és amennyiben valamilyen potenciális hibát észlel, akkor figyelmezteti a felhasználót (mint például szennyezett puffer oldat vagy elektród). A kalibrálás után a mérési módban is látható a kijelzőn az elektród állapota. Ennek megállapítása a pH elektród offset és slope értéke alapján történik.

Sensor Check funkció (csak pH mérésnél)
A digitális pH elektród csatlakozója tartalmaz egy úgynevezett matching pin-t, amelyen keresztül a műszer folyamatosan figyeli az ellenállás mértékét a pH mérés során, hogy időben tudja figyelmeztetni a felhasználót az elektród sérüléseire. A kalibráció során a Sensor Check funkció ellenőrzi az átvezető állapotát. Ha az átvezető eldugult arra figyelmezteti a felhasználót.

ORP (redoxpotenciál) mérés
Az edge képes a redoxpotenciál (ORP) mérésére is a megfelelő digitális ORP elektród segítségével. Digitális ORP elektródjaink.
Az edge megjelenése
edge designe

Kapacitív érintőgombok
Az érzékeny kapacitív érintőgombok az egyszerű navigációt teszik lehetővé a műszer menürendszerében.

Könnyen leolvasható LCD kijelző
Az edge műszerek nagy 14 cm átmérőjű LCD kijelzővel rendelkeznek, amelyről a mérési eredmények akár 5 méter távolságból is könnyedén leolvashatók.

Kis méret
A falra szerelhető tartónak köszönhetően (amely a műszer tartozéka) az edge nem vesz el helyet más asztali műszerektől az amúgy is zsúfolt laboratóriumi munkaasztalon. A tartókeret beépített csatlakozót tartalmaz a töltő számra, amely automatikusan tölti a műszer akkumulátorát.
Az edge egy hibrid műszer, amely használható hordozható, asztali, vagy akár falra szerelt mérőműszerként is.

Hordozható funkció
Az edge könnyített szerkezetének köszönhetően ideális terepi mérések elvégzésére is, mivel könnyen belefér akár hátizsákba. Az akkumulátor 8 órára elegendő üzemidőt biztosít.

Fali funkció
A falra szerelhető tartókeretnek köszönhetően az edge akár folyamatos megfigyelésre is használható, illetve hely takarítható meg a laboratóriumi asztalon is.

Asztali funkció
Az asztali tartóállvány rendelkezik rugalmas elektródtartó karral és a legkönnyebben leolvasható szögben tartja a műszert.
Digitális elektródok

Az edge műszerekkel digitális pH, vezetőképesség (EC) és oldott oxigénmérő (DO) elektródok használhatók. Az edge automatikusan felismeri a digitális elektródok típusát, a legutóbbi kalibrálás adatait és az elektród sorozatszámát. A digitális elektródok 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkeznek.

Digitális pH elektródok Digitális vezetőképesség (EC) elektród Digitális oldott oxigénmérő (DO) elektród

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Az edge mérőműszer három változata

Az edge mérőműszer három változatban vásárolható meg: pH mérő pH elektróddal, vezetőképesség-mérő EC szondával és oldott oxigénmérő DO szondával. Azonban bármelyik csomag tovább bővíthető a megfelelő digitális elektród megvásárlásával pH, vezetőképesség (EC) vagy oldott oxigénmérővé (DO).

 

HI 2040 edge® Oldott oxigén mérő
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO