HI 801 iris professzionális spektrofotométer

HI 801 iris professzionális spektrofotométer

iris Spektrofotométer
A professzionális HI 801 iris spektrofotométer segítségével a víz szinte valamennyi fontos paramétere elemezhető. A műszer képes a látható fény egész hullámhossz tartományán mérni, ennek köszönhetően a műszer számos alkalmazási területen (laboratórium, ipar, vízkezelés, borászat) könnyen használható.

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

Praktikus dizájn a megbízható eredményekért
Az iris spektrofotométer segítségével az analitikai mérések széles skálája végezhető el, illetve 340 és 900 nm közötti spektrumtartományban képes mérni.

A fejlett optikai rendszer kompakt kialakításával az irisz szinte bármilyen méretű helyiségben használható, miközben pontos és megbízható eredményeket biztosít. A szétválasztott optikai rendszer lehetővé teszi az irisz számára, hogy automatikusan kompenzálja a fényforrás minden eltérését, ami kiváló pontosságot eredményez.

Nem szükséges a mért értékek átváltása
Függetlenül attól, hogy klórral vagy enzimatikus vizsgálatokkal próbálkozik-e, a spektrofotométerünk folyamatosan az Ön által kiválasztott mértékegységben jeleníti meg a mért értékeket. A spektrofotométer mért koncentráció mellett lehetővé teszi az abszorbancia és a transzmittancia mérését is.

Az előre programozott módszerek kényelme a bővítés lehetőségével
A spektrofotométer, több mint 80 általánosan alkalmazott kémiai metódusát tartalmaz előre programozva, amelyek segítik a felhasználót az elindulásban.

Ezen felül a felhasználó a saját igényeinek megfelelően testre szabhatja a metódusokat és további 100 egyedi programot írhat. Az irisz lépésről lépésre végigvezeti a felhasználót az új módszerek beállítása során. Minden metódus maximum 10 kalibrációs pontot, öt különböző hullámhosszt és legfeljebb öt reakcióidőt tartalmazhat.

Könnyen elérheti kedvenc módszereit közvetlenül a kezdőképernyőről, hogy időt takarítson meg
A beállítható időzitők teszik a méréseket zökkenőmentessé. A visszaszámláló idõzítõje megmutatja a hátralevõ idõt a mérés befejezéséig, így biztosítva a konzisztens eredményeket. Ha valahol elakad a felhasználó a beépített tutorial mód segítséget nyújt.

Módosítsa könnyen a minták méretét
Az univerzális küvettáttartóval és az automatikus felismerési funkcióval a küvetták méretei könnyen megváltoztathatók. A programozott küvetták mérete minden alkalommal megjelenik a képernyőn, így biztosítva, hogy a megfelelő út-hosszúságot használja a mérőműszer a mérések pontos számításakor.

Könnyen cserélhető fényforrás
Az irisz volfrám-halogén lámpát használ a nagyobb energia-hatékonyság, a hosszabb élettartam és a jobb fényminőség érdekében. A csere lámpákat előre beállítva szállítjuk, így a csere után a mérések már folytathatók is.


A változó környezethez tervezve
A spektrofotométerünket a kompakt kialakítás és a hosszú élettartamú akkumulátor teszi mobilissé. Az újratölthető lítium-ion akkumulátor 3 000 mérést, vagy 8 órás folyamatos használatot tesz lehetővé.


Jó minőségű adatok
A mérések eredményeit USB-meghajtón vagy közvetlen PC-kapcsolaton keresztül exportálhatja minta-azonosító, metódus vagy dátum-tartomány szerint. Az adatok menthetők .pdf vagy .csv formátumban a maximális adat-integritás érdekében - mindezt speciális szoftver használata nélkül.A mérhető paraméterek: alumínium, ammónia, anionos felületaktív anyag, bróm, cianid, cianúrsav, cink, ezüst, fluorid, foszfát, foszfor, hidrazin, jód, juharszirup, kálium, kalcium, keménység (kalcium és magnézium), kémiai oxigénigény (KOI), klór-dioxid, klór (szabad és összes), klorid, króm(VI), lúgtartalom, magnézium, mangán, molibdén, nikkel, nitrát, nitrit, nitrogén, oldott oxigén (DO), oxigén megkötők, ózon, pH-érték, réz, szilícium-dioxid, a víz színe, szulfát, vas. A paraméterekkel kapcsolatos további részletek a "Letölthető dokumentumok" fül alatt található brosúrában olvashatók.

 

HI 801 iris professzionális spektrofotométer
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO