SZÁNTÓFÖLDI PERMETEZŐK NAGYÍTÓ ALATT

2017-06-13
SZÁNTÓFÖLDI PERMETEZŐK NAGYÍTÓ ALATT

Havonta megjelenő gépesítési mellékletünkben lehetőséget kínálunk a hazai mezőgépgyártóknak és mezőgép-forgalmazóknak, hogy rövid ismertetővel és fotóval ajánlják termékeiket a gazdálkodóknak, mezőgazdasági vállalkozóknak. Ezúttal a legújabb vontatott szántóföldi permetezőgépeket mutatjuk be.

A Hardi vontatott szántóföldi permetezőgépek közül a Commander gépcsaládot 3300-4500-5500-7000 literes tartálytérfogattal, 18-42 méter között hagyományos, és 18-36 méter között légzsákos kerettel készítik a nagygazdaságok, vagy a speciális igényeket támasztó gazdálkodók számára, melyeket felszereltek az új, szabadalmaztatott DynamicFluid4 folyadékszabályozási rendszerrel. Utóbbi egységet gyors reagálású nyomásszabályozó szelep és egy permetezésvezérlő alkotja. A fordulatszám- és a nyomásmérő szenzor, az átfolyásmérő, valamint egy sebességjeladó másodpercenként 20 alkalommal küld impulzust a rendszernek a kijuttatott mennyiség szintentartására. A gépek egyebek között SafeTrack nyomkövető rendszerrel, hidraulikus futóműrugózással, PrimeFlow elektromos egyedi szakaszolással is rendelhetők. A Hardi Commander családnál Twin Force technológia is választható, amely az irányítható és változtatható mennyiségű levegőáram által pontosabb, gyorsabb munkát és hosszabb napi üzemidőt tesz lehetővé. A Commander gépekre is adaptálhatók az új Delta Force nagyszélességű, ingafelfüggesztésű keretek, amelyek nagy haladási sebesség mellett is stabilan tartják helyüket. A kilengésekből adódó erőhatásokat hidroakkumulátorok nyelik el.

Forrás: Magyar Mezőgazdaság

Érdeklődni szeretnék
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO