SANGOI COR-TEN® SZŐLŐOSZLOP EXKLUZÍV TECHNOLÓGIA A SZŐLŐBE

2019-03-20
SANGOI COR-TEN® SZŐLŐOSZLOP EXKLUZÍV TECHNOLÓGIA A SZŐLŐBE

MI IS AZ A CORTEN ACÉL?
A corten acél időjárásálló, nemesített rozsdafelületet képező acélötvözet. A corten szóösszetétel első tagja, a COR (CORrosion resistance) a korrózióállóságra, míg a második tag, a TEN (TENsile strength) a szakítószilárdságra utal.

A COR-TEN® egy amerikai találmány, időjárásálló acélnak is nevezik. Eredetileg ott alkalmazták, ahol nagy szerkezeti szilárdságra van szükség, és ahol nehéz a felületek karbantartása. Ilyenek lehetnek akár a hidak, tartályok, vagy haszongépjármű alvázak. Egyedi kinézetű patinarétege miatt hamar a modern építészet közkedvelt anyagává vált. Ez az acél bizonyítottan jóval nagyobb ellenállást tanúsít a légköri korrózióval szemben, mint bármelyik másik acél. Ellenáll az esőnek, a hónak, a jégnek, a ködnek és más meteorológiai viszonyoknak. A védőoxid bevonat eltömíti a felületi pórusokat és ezáltál gátolja a rozsda mélyebbre jutását, vagyis nincs további rozsdásodás.

ROZSDÁS FÉMET A SZŐLŐBE!

Így született meg a SANGOI COR-TEN® acél szőlőoszlop melynek felületén az eső, pára (légköri nedvesség) hatására egy „nemes rozsda”, vagyis egy külső finom patina védőréteg alakul ki, mely megvédi az anyagot a további korróziótól. Ez a fedőréteg, mely a felület védelmét biztosítja, az időjárás hatására újra meg újra felépül és megújul. A felszíni patinaréteg sűrűbb szerkezetű és az alapfémhez sokkal jobban tapad, mint a hagyományos rozsda. Nem hatol be a fém belsejébe, hanem néhány mikronos mélységben védőréteget képez, ami az acél belsejébe hatoló korróziót megakadályozza.

A COR-TEN® ACÉL, AMI ÖNMAGÁT VÉDI A ROZSDÁTÓL

A rozsdaréteg kellemes barna színe természetességet áraszt és kifejezetten jól mutat a zöld növények körében. A corten acél napjaink egyre népszerűbb szőlőtámrendszer anyaga, mely a felületén kialakuló rozsdarétegnek köszönheti különleges megjelenését, és közkedveltségét. A színek és textúrák finom keveredése igazán egyedivé teszi a corten felület megjelenését, az anyagot “élővé” varázsolja. A patinaréteg kialakulásához néhány hónapra is szükség lehet mire a felület teljesen homogénné válik.

Fém szőlő-gyümölcs támrendszerek
Minden ami a telepítéshez szükséges

SANGOI szőlészeti soroszlopok:
1., SANGOI PRO V55 / profil: 55x35 mm / szalaghorganyzott - cink 275g cink/m2 és tűzihorganyzott változatban is kapható / hossz: 2500mm / falvastagság: 1.5mm, 1,8mm, 2,0mm
2., SANGOI PRO V65 / profil: 65x40 mm / szalaghorganyzott - cink 275g cink/m2 és tűzihorganyzott változatban is kapható / hossz: 2500mm / falvastagság: 1.5mm, 1,8mm, 2,0mm


Sangoi szőlészeti végoszlopok:
3., SANGOI PRO T60 / profil: 60x50 mm / szalaghorganyzott - cink 275g cink/m2 és tűzihorganyzott változatban is kapható / hossz: 2500mm / falvastagság: 2,0mm, 2,2mm, 2,5mm

Ajánlatkérésével forduljon hozzánk bizalommal,
készséggel állunk rendelkezésére!

ÉSZAK-NYUGAT MAGYARORSZÁG

Gazdig Gergő
Szőlészeti-borászati termékfelelős
+36 30 255 0604
gergo.gazdig@agroazis.hu

Sangoi COR-TEN szőlőoszlop
Képek száma: 4 db
Sangoi COR-TEN szőlőoszlop
Letölthető állományok
Érdeklődni szeretnék
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO