Önjáró permetezők, elképesztő fejlesztésekkel

2020-04-30
Önjáró permetezők, elképesztő fejlesztésekkel

A megfelelő permetezőgép kiválasztása nem egyszerű feladat, több kritériumot is figyelembe kell venni permetező vásárlás előtt, önjáró gépek esetében pedig nem mindegy milyen állományhoz választunk gépet, és hogy milyen technikai fejlesztésekkel rendelkeznek a permetezők. Cikkünkben áttekintjük, mire érdemes figyelni permetezőgép vásárlásnál, és megnézzük mire képesek manapság az önjáró permetezők!

Magas állományhoz önjáró hidas permetezőgépek

Az önjáró permetezőgép kiválasztásakor alapvető tényező a keretszélesség és a tartálytérfogat, amit befolyásol az összes terület nagysága, emellett a parcellaméretek, a domborzat, illetve a szállítási kapacitás is. Az ideális keret-, hasmagasság- és fúvóka kiválasztását a növénykultúra is meghatározza.

Szintén nagy hangsúlyt kell fektetni a gépek stabilitására, ami párosul a nyomtávállítás lehetőségével. Egyre fontosabbá válik a kereten minél több szakasz kialakítása, illetve a fúvókánkénti szakaszolás lehetősége, és ezek megválasztása a gazdaság erőforrásaival kell szinkronban lennie.

A permetezőgép elektronikájának megválasztása szintén nem elhanyagolható kérdés: mennyire fejleszthetőek a manapság automata szakaszvezérlésre képes eszközök, kompatibilisek-e egyéb GPS rendszerekkel és adatfeldolgozásban, milyen hátteret biztosít az eszköz az információ szolgáltatásban.

Permetezőgép ajánlatunk:Hardi Alpha gépek 4200 vagy 5100 l-es tartálytérfogattal, 24-36 m-es keret szélességgel rendelkeznek 175 cm-es hasmagasság mellett. A keret esetében a Hardi TwinForce légzsákos rendszer kiemelkedő, amelynél a légmennyiség és a kiáramlás iránya is állítható, ezzel pedig jelentősen növelhető a permetezés minősége és a permetezett órák száma.

 

Elképesztő fejlesztések, további lehetőségek

Hardi önjáró permetezőgépek fejlesztései a nagyobb hatékonyságra és pontosabb munkavégzésre fókuszálnak. Az önjáró Hardi gépek fejlesztése egyrészt a célorientált felhasználás irányába indult el, aminek köszönhetően 3 gépcsalád áll már a gazdák rendelkezésére, úgymint a Helios alacsony hasmagasságú hidas gép, a Rubicon nagy teljesítményű, nagy hasmagasságú gép, illetve a már korábban említett Alpha sorozat.

Az Alpha sorozaton elérhető a hidraulikus nyomtávállítás légrugós felfüggesztéssel, és az új keretfelfüggesztés a haránt irányú mozgások lecsökkentésére. Az ultrahangos keretmagasság-vezérlést az AutoTerrain rendszer végzi, amely akár negatív szögben is vezérel, 3 vagy 5 ultrasonic szenzorral és a dőlés-szenzorokkal. Szignifikáns a kijuttatás pontossága, amihez a Hardinál a DynamicFluid4 folyadékszabályozó rendszert építették be, de folyamatban van az AutoNozzleControl fúvókánkénti szakaszolás és az AutoSelect automata fúvókaválasztó rendszer kiépítése is.

Felkeltettük érdeklődését? Tekintse meg az Agroázis önjáró permetezőgép kínálatát!

És ne feledje, ha permetezőgépről van szó, forduljon az Agroázishoz, az igazi permetezőgép specialistához!

Érdeklődni szeretnék
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO