Munkagépek minden szántóföldi munkálathoz: talajlazító, eke, tárcsa, permetezőgép

2020-08-19
Munkagépek minden szántóföldi munkálathoz: talajlazító, eke, tárcsa, permetezőgép

Az Agroázis a szántóföldi munkavégzés minden eleméhez tudja biztosítani a szükséges gépeket, eszközöket, legyen szó akár talajlazítóról, ekéről, tárcsáról vagy éppen permetezőgépről! Ha szeretné minőségi, megbízható gépekkel megkönnyíteni a mezőgazdasági munkát, keressen minket bizalommal!

Tekintse meg termékkínálatunkat weboldalunkon, válogasson eszközöket a betakarítást követő munkákra! Talajművelő gépeink között biztosan megtalálja a talajához, erőgépeihez és pénzügyi lehetőségeihez leginkább megfelelő középmély lazítót, rövidtárcsát, váltvaforgató ekét, vetőgépet, vagy műtrágya szórót, permetezőt, és még sok más terméket.

Az Agroázistól beszerezheti Olaszország piacvezető ekegyártója, a Moro Aratri cég termékeit is, ráadásul most rendkívül versenyképes árakon! A gyártás minőségét pedig az garantálja, hogy a Moro Aratri lazítókat 3 év garanciával vásárolhatja meg!

Nemcsak új vagy használt gépértékesítésben, hanem alkatrész ellátásban, és szerviz szolgáltatásban is rendelkezésre állunk a forgalmazott típusokhoz, vagy bármilyen mezőgazdasági géphez! Partnereinknek professzionális szerviz szolgáltatást biztosítunk, az ország egész területén, akár egy tétel beszerzéséről, akár komplett felújításról legyen szó! Kollégáink bármilyen gyártmányhoz, típushoz kedvező áron tudnak alkatrészt is beszerezni!

Ismerje meg teljes termékkínálatunkat a szántóföldi termékeinken belül található Talajművelők fülre kattintva, valamint nézzen szét a Namyslo rövidtárcsákról, Cambridge gyűrűs hengerekről, váltvaforgató ekékről, és permetezőgépekről szóló ajánlataink között az Akciók menüpontban! Továbbá böngésszen kedvére a Moro Aratri talajlazítókat és ekéket tartalmazó hirdetéseink között is, az alábbi linkre kattintva: https://bit.ly/2AThGtL


Az Agroázis szántóföldi divíziójánál minőségi termékek széles választéka várja, forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

Osgyán László +36 30 406 3347

Matuszka Gergő +36 30 368 3539

Czibere Péter +36 30 192 4179

Rajtik Mihály +36 30 407 2329

Érdeklődni szeretnék
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO