MORO ARATRI

2019-08-13
MORO ARATRI

A több, mint 60 éves múlttal rendelkező Moro Aratri gyár székhelye az észak olaszországi Bergamo tartományban, Fontanella városában van, amely az egyik legjelentősebb mezőgazdasági és ipari hagyományokkal rendelkező területen található: a Lombardia régióban. A gyárat 1957 november 5-én a Moro család alapította, amelyből kifejlődött a jelenlegi Moro Aratri, ami mára egy modern vállalkozás, amely tudást, műszaki ismereteket és célirányos ipari technológiákat alkalmaz a  mezőgazdaság érdekében.

Eleinte ekékkel jelentek meg a piacon, de mára lazítóikkal is jelentős forgalmat bonyolítanak le és az utóbbi években az új fejlesztésű kultivátorokkal is piacra léptek.  Az olasz piacon a Moro Aratri ekék piacvezető pozícióban a piac felét adják.

Az évek során a vállalat képes volt tovább fejleszteni termékeit, megpróbálva kielégíteni az mezőgazdasági ágazat igényeit, amelyet nagyon változó kereslet jellemez. Valójában, mind a változatos talaj körülmények, mind az olasz mezőgazdasági termékek rendkívüli változatossága szempontjából egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező ekék szükségesek, kezdve a rizsföldek könnyű műveleteitől az 1 méteres mélységig történő szántásig.

A gyártás, annak ellenére, hogy modern CNC gépközpontokat és robotrendszert használ, az emberi tényező fontos útmutatásai soha nem maradnak ki a folyamatból. Ez a környezet lehetővé teszi a magas pontosságú és minőségi szabványok elérését. A kutatás, a gyártás és a mérnöki munka szorosan kapcsolódik a marketinghez és az értékesítéshez, mivel a cél az ügyfelek elégedettsége. A talajművelési ismereteknek köszönhetően a vállalat kibővítette a hagyományos termékportfólióját, a lazítókkal, kultivátorral ami a Moro Aratri filozófiájára épül: kiváló alapanyagok, szilárdság, maximális megbízhatóság, alkalmazkodó képesség az egyedi igényekhez és a részletekre való figyelem.

Több szabadalom is mutatja innovatív, fejlesztő munkájukat, valamint a márka mezőgazdaság iránti elkötelezettségüket is.

Az Agroázis 2017 óta forgalmazza a Moro Aratri ekéket és lazítókat és természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a Moro Aratri gépek alkatrész ellátására is.

Moro Aratri
Képek száma: 5 db
Moro Aratri
Érdeklődni szeretnék
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO