HASZNÁLTAN IS JÓ VÁLASZTÁS

2018-02-26
HASZNÁLTAN IS JÓ VÁLASZTÁS

Hardi permetezőgépek az Agroázistól

Nem minden gazdálkodó engedheti meg magának azt, hogy új gépet vásároljon, ám a kisebb jövedelemmel rendelkező termelőknek sem kell lemondaniuk a magas minőségről. Az Agroázis használt Hardi permetezői és egyéb munkagépei ugyanis kiváló alternatívát jelentenek.
A használt gépek vásárlása alapvetően nagy rizikót rejthet magában, hiszen nem ismerjük a permetező előéletét, rejtett hibákkal találkozhatunk a vásárlás után, különösen, ha külföldről behozatott vagy interneten kiválasztott gépekről beszélünk.
Ezt a kockázatot azonban jelentősen csökkentheti, ha az Agroázistól vásárol használt Hardi permetezőgépet, azoknak ugyanis szinte mindegyikét korábban is a cég szervizelte, így pontos információkkal rendelkeznek az eszközök előéletéről. Az Agroázis szerviztechnikusai minden beszámított gépet műszakilag és optikailag is alaposan átvizsgálnak. Amennyiben kiderül, hogy javításra van szükség, akkor azt megegyezés szerint elvégzik, hogy a partnereket véletlenül se érhessék kellemetlen meglepetések.

Mindezek mellett az eladott használt gépet az újakhoz hasonlóan beüzemelik, a gépkezelőt pedig megfelelő oktatásban részesítik. Így a megvásárolt terméket biztonsággal kezelhetik a vásárlók, ráadásul minden opciót ki tudnak használni. Az Agroázis igény esetén a használtan vásárolt gép későbbi üzemeltetésében is segíti a gazdálkodókat, legyen szó szervizszolgáltatásról vagy alkatrész-ellátásról. A minőségi, gyors és megbízható munkát országszerte számos partnerük és használt gépük igazolja.

„A használt gépes partner számunkra ugyanolyan fontos, mint az, aki új permetezőt vásárol tőlünk” – hangsúlyozza az Agroázis csapata.

Miért vásároljon használt gépet az Agroázistól?
Azért, mert

– beszámítás és kiadás előtt is átvizsgálják a gépeket
– ismert a gépek szerviz-előélete, ezáltal minimális kockázat
– az Agroázis sok éves tapasztalattal rendelkezik
– gyári alkatrészekkel újítják fel a permetezőgépeket
– a jövőbeli szervizelést is megoldják
– eszközfinanszírozásban is segítséget nyújtanak.

Vásároljon használt Hardi permetezőgépet az Agroázistól!

forrás: Agrofórum

Érdeklődni szeretnék
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO