Hardi permetezőgép INTELLIGENS funkciókkal az idei AGROmash Expo-n!

2020-01-20
Hardi permetezőgép INTELLIGENS funkciókkal az idei AGROmash Expo-n!

2020. január 22-25. között kerül megrendezésre a magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye, az AGROmash EXPO – AgrárGépshow.

Természetesen az Agroázis Csoport sem maradhat ki a kiállítók sorából, az A pavilon 101D standján várjuk az érdeklődőket! Az esemény kezdetéig még bemutatjuk, hogy a Moro Aratri gépek mellett milyen kiállítandó darabokkal készül szántóföld divíziónk az Agrárgépshow-ra.

A 2020-as AgrárGépshow kiállításon a következő Hardi gépek is ki lesznek állítva:

Hardi Navigator 4000 i DDZ 24 m-es kerettel szerelt szántóföldi permetezőgép:

Első látásra észrevehető, hogy a gép nagy terület teljesítményre képes, látszik a robosztus, nagy teherbírású vázszerkezetből. A nagy, szabad hasmagasság, a rugózott híd, az alacsony súlypont pedig nagy vonulási és kezelési sebességet biztosít. A Navigator gépcsalád jól ismert a magyar gazdaságokban, ezen a gépen is megtalálhatók azok a jellemzők, amik igazán sikeressé teszik ez a gépet:

- Az elsődleges funkciók működtetéséhez érthető szimbólumokkal ellátott színkódolt kezelőszervek a munkazónában

- A gép vonalvezetésébe integrált egyedi alulról szívó Hardi vegyszerbekeverő nagy mennyiségű por alapú szerek keverésével is könnyen megbirkózik

- IntelliTrack nyomkövető rendszer, amely egy fejlett vonórúd kormányzás.  A fejlett vezérlő elektronika, a proporcionális szelep és a két nagyméretű hidraulikus munkahenger kombinációja biztonságos és pontos és nagy sebességű nyomvonalkövetést biztosít.

- DynamicFluid4 nyomás szabályzó rendszer, ami 4 érzékelő jele alapján dolgozik. A DF4 az átfolyás és a sebesség jel mellet figyeli a kardán fordulatváltozást, valamint a fúvókáknál mért rendszer nyomás változását, és a tökéletes permetezési dózis megtartása érdekében „előre gondolkodva” aktiválja a permetezést.

 

Milyen újdonság fedezhető fel a Hardi Navigator permetezőgépen?

Hardi Auto Nozzle Control – Az Automata fúvókánkénti szakasz vezérlés A szakaszok GPS jel alapú automatikus szabályozásával megakadályozza az alul vagy felülkezelést, ezáltal akár 10%-os, dokumentált szermegtakarítást eredményez.

A gép i-funkciókkal van felvértezve (intelligens funkciók), amelyek a következők:

- Elektromos tartályszint jelző

- Autowash – programozott tartály mosás

- Autofill – programozott felszívás-tartály töltés

- Autoagitation – programozott kevertetés

 

DELTA FORCE SZÓRÓKERET

Több éves fejlesztési folyamat eredménye a DELTA FORCE névvel ellátott új generációs szórókeret család, amely egyaránt elérhető a HARDI Navigator, Commander és ALPHA evo permetezőgépeken. A DELTA FORCE egyedi kialakításával olyan nagyméretű kereteket tudunk kínálni, amelyek nagy haladási sebesség mellett is képesek stabilan fenntartani a szórókeret optimális működését.

Mivel nyújtanak többet az új generációs DELTA FORCE szórókeretek?

- Nagy sebességű permetezésre tervezve: az új keret kialakítás kifejezetten a nagy munkasebességű nagy munkaszélességű növényvédelemre.

- Ultrakönnyű kivitel: kimagasló minőségű Domex svéd acél alapanyagokat használva az optimális tömeg és szilárdság megválasztásával egy olyan szórókeret jött létre, amely teljesítménye mellett kis karbantartási igény és könnyű beállíthatóság jellemez.

- Munkaszélességek: a DELTA FORCE család 24 -36 m között kínál kereteket, amelyek 2 vagy 3 részben csukva is elérhetőek, ráadásul a keretek félig csukott állapotban, kisebb munkaszélességgel is használhatók.

- Kényelmesen a közúton: az egyedi szórókeret kialakítás köszönhetően az összecsukott keret szántóföldi munkaszélességektől függetlenül mindig megtartja a 255 cm maximális vonulási szélességet.

- A DynamicCenter keretfüggesztés: Egy rendkívül fejlett, mégis egyszerű felépítésű központi függesztés csillapítja a keret mozgásait. Az ingás felfüggesztés minimálisra csökkenti a szórókeret mozgását, míg az alacsony tömegközéppont tökéletes egyensúlyt biztosít. A DynamicCenter öt különböző keret csillapítási beállítással teszi lehetővé a központi függesztőtag jellemzőinek módosítását, a kezelő tehát könnyen megtalálhatja a terepnek és vezetési stílusának leginkább megfelelő beállítást, így az eszköz egyenetlen sík és dombos - lejtős terepen egyaránt kiváló teljesítményt nyújt.

- Nagy sebesség a nagy munkaszélességű kereteknél is: a DELTA FORCE új egyedi lengéscsillapító rendszerénél a lengőmozgás (előre- és hátrafelé irányuló mozgás) csillapítását a hidraulikus csillapítás-vezérléssel ellátott, egyedi kialakítású központi függesztőtag biztosítja. Ezáltal a nagy sebességváltozásokra azonnal reagáló stabil rendszer őrködik a szórókeret munkája fölött akár 36 méteres munkaszélességig.

- AutoTerrain aktív ultrahangos keretszabályozás: az új szabályozási rendszer alapfelszereltségben a keretre erősítve három ultrahangos érzékelőt, a keret központi részén pedig több szögérzékelőt (giroszkópot) tartalmaz, amely oldalankénti független, precíz keretszabályozást biztosít.

- T22 a forradalmian új folyadékrendszer: az új műanyag sínrendszerben futó, T22 elnevezésű folyadékrendszer a kapacitásnövekedés miatt megnövelt csővezési átmérőjére utal, míg a Triplet és Pentalet nevek az ügyfél által választható, három, illetve öt fejes, csöpögésgátlós fúvókatartókat takarják.

A HARDI SmartCom teljes ISOBUS funkcionalitást biztosít a használójának, tehát egyszerűen csatlakoztatható traktorokhoz és vezérlőegységhez. A gyorsabb processzor rövidebb reakcióidejének köszönhetően biztosítja a folyadékszabályozási rendszer gyorsabb és pontosabb reagálását, valamint a kormányrend­szer kiemelkedő működését.

Várunk minden kedves érdeklődőt az idei AgrárgépShow-ra, az Agroázis Csoport A pavilon 101D standjánál!

Érdeklődni szeretnék
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO