HARDI JUBILEUMI AJÁNLATOK AZ AGROÁZISTÓL

2017-12-07
HARDI JUBILEUMI AJÁNLATOK AZ AGROÁZISTÓL

A kedvezményes jubileumi ajánlatok minden Hardi permetezőgép-típusnál megtalálhatóak, azonban van egy gép, amely kifejezetten az ünnepi alkalomra specifikált, egyedi, magas felszereltséggel és visszautasíthatatlan áron szerepel a jubileumi csomagban.

HARDI NAVIGATOR 4000 – az egyértelmű választás

A csúcsminőségű jellemzők széles köre teszi egyértelműen remek választássá a NAVIGATOR 4000 literes változatát. A jubileumi felszereltségű gépeket kifejezetten a rövidebb idő alatt elvégezhető, nagy teljesítményű munkavégzéshez állították össze. Alapfelszereltségként megtalálható az új Delta Force szórókeret, a DynamicFluid4 folyadékszabályozó rendszer, a rugózott híd, intelligens nyomkövető rendszer, gyorsfeltöltő rendszer és a különböző precíziós csomagok az egyedi igényeknek megfelelően.

DELTA FORCE szórókeret – kompakt szállítási méretek, nagy munkaszélesség

A DELTA FORCE kereteket nagyméretű szórókeretnek terveztük. A jellemzők kiválasztását és a szórókeret szerkezetének kialakítását az a központi törekvés hatotta át, hogy jól működjön nagy menetsebességnél, és nagy teljesítményt garantáljon a 24–39 m-es munkaszélességen. Az eredmény egy sok egyszerű de erős megoldást integráló szórókeret lett, amely egyszerű felépítésével, alacsony karbantartási igényével és remek kialakításával egyaránt biztosítja a nagy teljesítményt és a megbízhatóságot.
A DELTA FORCE szórókeret mozgását egy nagyon korszerű, mégis egyszerű központi egység vezérli. Az öt ingabeállítás lehetővé teszi a keretműködésnek akár a permetezőgép mozgásához igazodó beállítását, akár a talajfelszín követését.

A HARDI DELTA FORCE Jubileumi felszereltségben a következő kivitelekben áll rendelkezésre: 2-es csukódású: 30/15 m, 28/14 m, 27/14 m, 24/14 m.

IntelliTrack vonórúdkormányzás

Az IntelliTrack egy csúcsminőségű vonórúd-kormányzási rendszer, amely egy tökéletesen megtervezett vázszerkezet és a korszerű elektronika előnyeit ötvözi. A vontatási rendszer könnyen csatlakoztatható, egyszerűen működtethető, és segítségével még nehéz terepviszonyok mellett is garantált a pontos nyomkövetés. Az IntelliTrack rendelkezik egy integrált biztonsági funkcióval, amely megakadályozza, hogy a kormány munkahengerek módosítsák a vonórúd helyzetét, ha a haladási sebesség túl nagy az adott nyomtávbeállításhoz.

DynamicFluid4

Aelőre kalkulálja a megnövekedett fordulatszám következményeit, és azonnal elvégzi a szükséges szabályozást. A DynamicFluid4 proaktív működése a folyadékrendszerben lévő 4 érzékelőn alapul, amelyek a fordulatszámot, a szabályozószelepek helyzetét, a folyadékszállítást és a nyomást érzékelik. A teljesen egyedi, új szoftverrel és egy speciális kerámia szabályozószeleppel rendelkező DynamicFluid4 a kijuttatási mennyiség precíziós szabályzását teszi lehetővé, és a piacon jelenleg elérhető legjobb teljesítményt nyújtja.

A DynamicFluid4 érzékelők mindegyikének megvan a saját, egyéni feladata, de meghibásodás esetén helyettesítik is egymást, hogy a szabályozás folyamatos maradjon. A manuális szabályozás lehetősége is adott.

Szórókeret-szabályozási rendszerek

A HARDI AutoSlant, AutoHeight és AutoTerrain rendszerek automatikusan gondoskodnak a szórókeret helyzetének szabályozásáról. Ez jelentősen megkönnyíti a gépkezelő munkáját, ami hatékonyabb permetszer-kijuttatást eredményez.

A rendszert a következő tulajdonságok jellemzik:

• Robusztus és pontos ultrahangos érzékelők
• Három üzemmód (talaj-, növényállomány-követés vagy hibrid mód) közötti választás lehetősége.
• Proporcionális szelep a finom mozgások érdekében (AutoHeight, AutoTerrain)
• Döntés-, billentés- és magasságszabályozás (AutoHeight, AutoTerrain)
• Döntés- és magasságszabályozás (AutoSlant)

Az AutoTerrain rendszer a szórókeret mozgását és a keretre ható csavaró erőhatásokat is kontrolálja. Ez lehetővé teszi, hogy a rendszer proaktív módon, az okokra hasson, és ne a tünetet kezelje.

Érdeklődni szeretnék
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO