Gondoljon a jövőre, hamarosan itt az eke ideje!

2020-07-20
Gondoljon a jövőre, hamarosan itt az eke ideje!

Készüljön fel a betakarítást követő munkálatokra is, az Agroázistól még idejében beszerezheti a megfelelő talajlazítókat, ekéket! Moro Aratri talajlazító, középmély lazító, eke és váltvaforgató eke is elérhető raktárkészletünkről!

Az eke mai napig előkelő helyet foglal el a szántóföldi munkagépek között, fontos szerepet játszik a szántóföld előkészítésében. Feladata a talajt forgatni, lazítani és keverni, amivel fokozható a levegő és nedvesség vegybontó hatása, másrészt javítható a talaj fizikai állapota. Egyes tanulmányok szerint a fő gyökérzóna ekével történő fellazítása és levegőztetése ideális a növény gyökereinek optimális fejlődéséhez, így megteremtve a magas és biztos terméshozam alapját.

Olaszország piacvezető ekéi és talajlazítói pedig már a magyar gazdák számára is könnyen elérhetőek, az Agroázis termékkínálatában is megtalálhatóak a Moro Aratri talajművelők! Az olasz gyártó mindig szem előtt tartja a kiváló alapanyagokat, szilárdságot, maximális megbízhatóságot, az egyedi igényekhez való alkalmazkodó képességet, és a részletekre való odafigyelést is, így termékei valóban kiemelkedőek a szántóföldi piacon.

Minden talajtípuson nyereséges választás lehet egy váltvaforgató eke, hiszen biztonságosan használható, stabil és könnyen vontatható, így nemcsak gazdaságos, hanem sokoldalúan is felhasználható. Erre a sokoldalúságra tökéletes példa a MoroAratri STEP váltvaforgató ekecsalád is, amely fokozatos munkaszélesség-állítású függesztett ekékből áll, 2-6 vasú kivitelben és többféle munkamélységet biztosító felszereltséggel is elérhető.

További kínálatunkban találhat váltvaforgató ekéket 1-9 vasig, 25-70 cm művelési mélységig (rigol 110 cm), mechanikus vagy hidraulikus forgásszélesség állítással, különféle kormánylemez kialakítással is!

Ne feledje, az Agroázistól versenyképes árú, kiváló minőségű középmély lazítókat, kultivátorokat, váltvaforgató ekéket, vagy akár rigol ekét is beszerezhet! Készletről, vagy rövid határidővel biztosítunk Moro Aratri talajművelőket, Olaszország piacvezető ekegyártójától! Böngésszen készletes ajánlataink között az Agroinform oldalán vagy nézzen szét honlapunkon a teljes választékért.

Részletekért keresse bizalommal alábbi kollégáinkat:
Osgyán László +36 30 406 3347
Matuszka Gergő +36 30 368 3539
Czibere Péter +36 30 192 4179

Érdeklődni szeretnék
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO