FEMAC

2019-08-14
FEMAC

A Fratini Emilio Mechanic műhely több mint negyven éve foglalkozik a precíziós megmunkálással és a robothegesztéssel. A Moris és a Greentech történelmi márkák, amelyek már húsz éve jól ismertek Olaszországban, Európában, Amerikában és Ázsiában.

A Femac ötvözi egy fiatal vállalkozás a precizitását, türelmét és eltökéltségét az ötletekben valamint 1979 óta megszerzett szaktudást egy olasz minőségű termékkel.

Femac termékek létrehozásában jelentős szerepet kapott a két következő tényező kombinációja: újdonság és innováció, de különösen hűség a hagyományhoz és a minőséghez, amely manapság egyre értékesebbé válik, és amely a legjobb névjegykártya.

A Femac termékek között megtalálhatóak a traktorra szerelhető karos kaszák akár 10,5 m karhosszal, a speciális közép építésű karos kaszák 20 m kinyúlásig, a kombinált eszközök útszél karbantartáshoz, a különféle vágó fejek és tisztító fejek  és a traktor hátsó 3 pontjára szerelhető kotró, árokásó gépek.

FEMAC
Képek száma: 6 db
FEMAC
Érdeklődni szeretnék
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO