A PERMETEZŐGÉP NEM ÁLLHAT! HARDI ALKATRÉSZEK ÉS SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSOK AZ AGROÁZISTÓL

2017-10-04
A PERMETEZŐGÉP NEM ÁLLHAT! HARDI ALKATRÉSZEK ÉS SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSOK AZ AGROÁZISTÓL

Szakértelem, rutin, segítőkészség és gyorsaság jellemzi az Agroázis szervizes csapatát, amely országos lefedettséggel, gyári háttérrel végzi a Hardi permetezőgépek javítását, garanciális ellátását. Mindez különösen fontos, hiszen a gazdálkodók tudják: a növényvédelem nem késlekedhet egy meghibásodás miatt.

„A magyarországi Hardi használtgép állomány jelentős részét mi javítjuk. Rutinos szervizeseink komoly szakértelemmel rendelkeznek, aminek egyik oka, hogy rendszeresen részt vesznek a gyári képzéseken” – mondta el Szekendi Péter, az Agroázis-MON Kft. alkatrész-termékmenedzsere, aki még hozzátette, hogy mindezek mellett csapatuk gyorsasága is kiemelkedő.

Az Agroázis nagy raktárkészlettel rendelkezik, és a szervizes autók is magas szinten felszereltek, így a problémák nagy részét szinte azonnal orvosolni tudják - akár a helyszínen is. Emellett pedig a növényvédelmi szezon idején hétvégi és esti ügyeletet tartanak, tehát a legaktívabb időszakokban is hamar reagálnak az esetleges meghibásodásokra.

„A növényvédelemnél nagyon fontos, hogy minden kezelés időben legyen elvégezve, és ezzel mi magunk is tisztában vagyunk. Bár a legtöbb alkatrész megtalálható raktárunkban, természetesen előfordul, hogy valami éppen nincsen kéznél. Mivel napi szinten érkeznek hozzánk az alkatrészek, a délután 3 óráig leadott rendeléseket akár már másnapra ki tudjuk szállítani, hiszen indokolt esetben közvetlenül a partnerhez érkezik meg a csomag. Ha gépleállásról beszélünk, akkor jellemzően 24 órán belül megoldjuk a problémát”.

Az Agroázis a használt Hardi permetezőgépek szerviz- és alkatrészellátása mellett új gépek forgalmazásával is foglalkozik, amelyek esetében szintén nagy hangsúlyt fektetnek az utógondozásra, de a beüzemelésre is. Gépkezelői oktatást tartunk, a funkciókat végigpróbáljuk, mindenre odafigyelünk. Mi egy helyre nem csak egyszer szeretnénk gépet eladni. Számunkra a partnereink megelégedettsége a legfontosabb, és az, hogy jól dolgozzon a gép” - fogalmazott Szekendi Péter.

Az Agroázis kedvező óra- és kiszállási díjai mellett szaktanácsadással is partnerei rendelkezésére áll.

Az Agroázis egyéb, kiemelt szolgáltatásai:

- gépátépítések
- kerethossz átszerelés
- szakaszbővítés, szakaszok hosszának változtatása
- fődarabok felújítása
- elektronika csere

Szezon előtti átvizsgálás, átalánydíjas szerviz szolgáltatás.

Amit az Agroázis alkatrészes üzletága nyújt:

Hardi alkatrészek teljes gyári palettája kedvező áron
Egyéb permetezőgép, talajművelő- és vetőgép alkatrészek kedvező áron
Nagy készlet, rutinos kollégák segítenek az alkatrészek beazonosításában
Gyors kiszolgálás, a készleten lévő alkatrészek kiszállítása már másnap
Alkatrész és szerviz ügyelet
Hívja bátran az Agroázist délután és hétvégén is a permetezési munkák alatt!

Alkatrész:
Szekendi Péter
+36-30- 249-5894

Szerviz:
Kovács László
+36-30- 399-2506

Forrás: Agrofórum

Érdeklődni szeretnék
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO