ERO önjáró szőlőkombájn

ERO önjáró szőlőkombájn

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

ERO önjáró szőlőkombájn

Az ERO Grapeliner 7000 önjáró szőlőszüretelő kombájn használatával olyan a leszüretelt szőlő, mintha kézzel szedték volna. A szőlő szürete csupán néhány hétre korlátozódik egy évben, ezért, hogy a szőlőkombájn jól kihasználható legyen, az ERO különös figyelmet fordít arra, hogy hosszú életű és minimális karbantartást igénylő gépet gyártson. A kombájn fülkéjének komfortos és felhasználóbarát kialakítása mellett a szőlőtőkék és szőlőfürtök kíméletes kezelése egyaránt kiemelten fontos volt a tervezés során.

Az ERO Grapeliner 7000 önjáró szőlőkombájn meghajtásáról egy 6 hengeres Deutz motor gondoskodik 175 LE-től egészen 204 LE-ig és a kerekek hajtása Twin-Lock hidraulikus agymotorokkal van megoldva. Az első és a hátsó tengely magassága 75 cm-rel állítható, ezáltal az ERO szőlőkombájnnal 36 %-os lejtésű szőlőültetvényeken is biztonságosan végezhető a betakarítás.

A szőlőkombájn szőlőtartálya oldalt, az első és a hátsó tengely között került elhelyezésre, ami növeli a kombájn stabilitását. A gyors ürítésű, oldalra billenő szőlőtartály három méretben kapható 2200 litertől (széria) egészen 3000 literig.

Mivel mindegyik szőlőfajtának megvan a sajátos szedési igénye, ezért az ERO Grapeliner 7000 finoman állítható szedőegységgel van felszerelve. A rázóműnél nemcsak a verőlécek számát és függőleges helyzetét lehet beállítani, de a rázásamplitúdó és -frekvencia, illetve lécek rugalmassága is szabályozható. Továbbá a verőlécek közti távolság és az ütésszám is könnyen beállítható az érintőképernyőn keresztül akár a gép működése közben is.

A tágas, nagy üvegfelületű, rezgéstompított komfort fülke megfelel a legújabb biztonsági szabványoknak és keskeny A-oszlopai révén kiváló kilátást biztosít a kezelőnek. Az üvegezett padló segítségével állandóan ellenőrizhető a betakarítás. Minden kezelőszerv ergonomikusan került elhelyezésre, a 10,4” nagyságú színes érintőképernyő egyszerűen kezelhető és megkönnyíti a számos funkció használatát.

Az automata kormányzás bekapcsolása után a szőlőkombájn önmagát biztonságosan irányítja az ültetvényen és optimálisan vezeti a szedőegységet a sorok mentén, így a kormányzási hibából eredő károk elkerülhetők. A vezető ezáltal minden figyelmét a szüretelési folyamat megfigyelésére fordíthatja és megadhatja az optimális betakarítási beállításokat. Az 1981-es bemutatásuk óta az ERO szőlőkombájnok több mint 90%-a automata kormányzással felszerelve kerül ki a gyárból.

ERO Grapeliner 7000 önjáró szőlőkombájn alapfelszereltsége:
- tágas, rezgéscsillapított kényelmes kabin légkondicionálóval, USB csatlakozóval ellátott rádió/CD lejátszóval, Bluetooth kihangosítóval, légrugós üléssel, elektromosan állítható fűtött külső tükrökkel és bőséges tárolóhelykínálattal és elektromos hűtőzsákkal
- gazdaságos 6-hengeres motor (DEUTZ®), vízhűtéses, modelltől függően 129 kW/175LE-től 150kW/204LE-ig, Tier 5
- Twin-Lock hajtásrendszer segíti a stabilitást és növeli a biztonságot nehéz terepen is
- 5 szabadon állítható szüretelőprogram és 1 átmosóprogram
- 3 fokozatban állítható rázáserősség
- a verőlécek közötti távolság hidraulikusan állítható a vezetőülésből
- ultrahangos-magasság kijelző memória funkcióval
- dőlésszög-kijelzés százalékos formában
- sebességszabályozó berendezés az egyenletes haladási sebesség és munkaminőség érdekében
- 2200 liter kapacitású, oldalra ürítő szőlőtartály

 

ERO önjáró szőlőkombájn
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO