ERO önjáró szőlőkombájn

ERO önjáró szőlőkombájn

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

ERO önjáró szőlőkombájn

Az ERO Grapeliner 6000 önjáró szőlőkombájn (mely 2011-ben design díjat kapott) használatával olyan a szüret, mintha kézzel szedték volna. A szőlő szürete csupán néhány hétre korlátozódik egy évben. Azért hogy a szőlőkombájn jól kihasználható legyen az ERO különös figyelmet fordít arra, hogy hosszú életű és minimális karbantartást igénylő gépet gyártson. Emellett odafigyeltek a szőlőkombájn fülkéjének komfortos és felhasználóbarát kialakítására és a szőlőtőkék és szőlőfürtök kíméletes kezelésére is.

Az ERO Grapeliner 6000 önjáró szőlőkombájn meghajtásáról egy 6 hengeres Deutz motor gondoskodik 155 LE-től egészen 200 LE-ig és a kerekek hajtása Twin-Lock hidraulikus agymotorokkal van megoldva. Az első és a hátsó tengely magassága 75 cm-el állítható, ezáltal az ERO szőlőkombájnnal a legfeljebb 36 %-os lejtésű szőlőültetvényeken is biztonságosan végezhető a betakarítás.

A szőlőkombájn szőlőtartálya oldalt, az első és a hátsó tengely között került elhelyezésre, ami növeli a kombájn stabilitását. A gyors ürítésű, oldalra billenő szőlőtartály három méretben kapható 2200 litertől (széria) egészen 3000 literig.

Mivel mindegyik szőlő fajtának megvan a sajátos szedési igénye, ezért az ERO Grapeliner 6000 finoman állítható szedőegységgel van felszerelve. A rázóműnél nemcsak a verőlécek számát és függőleges helyzetét lehet beállítani, de a rázásamplitúdó és -frekvencia, illetve lécek rugalmassága is szabályozható. Továbbá a verőlécek közti tér és az ütésszám is könnyen beállítható az érintőképernyőn keresztül akár a gép működése közben is.

ERO szőlőkombájn A tágas, nagy üvegfelületű, rezgéstompított komfort fülke megfelel a legújabb biztonsági szabványoknak és keskeny A-oszlopai révén kiváló kilátást biztosít a kezelőnek. Az üvegezett padló segítségével állandóan ellenőrizhető a betakarítás. Minden kezelőszerv ergonomikusan került elhelyezésre, a 10,4” nagyságú színes érintőképernyő egyszerűen kezelhető és megkönnyíti a számos funkció használatát.

Az automata kormányzás bekapcsolása után a szőlőkombájn önmagát biztonságosan irányítja az ültetvényen és optimálisan vezeti a szedőegységet a sorok mentén, így a kormányzási hibából eredő károk elkerülhetők. A vezető ezáltal minden figyelmét a szüretelési folyamat megfigyelésére fordíthatja és megadhatja az optimális betakarítási beállításokat. Az 1981-es bemutatásuk óta az ERO szőlőkombájnok több mint 90%-a automata kormányzással felszerelve kerül ki a gyárból.

ERO Grampeliner 6000 önjáró szőlőkombájn alapfelszereltsége:
- „tágas, rezgéscsillapított kényelmes kabin légkondicionálóval, rádió/CD lejátszóval, légrugós üléssel, elektromosan állítható fűtött külső tükrökkel és bőséges tárolóhelykínálattal
- gazdaságos 6-hengeres motor (DEUTZ®), vízhűtéses, modelltől függően 114 kW/155LE-től 147kW/200LE-ig, Tier3A
- Twin-LockTM hajtásrendszer segíti a stabilitást és növeli a biztonságot nehéz terepen is
- 5 szabadon állítható szüretelőprogram és 1 átmosóprogram
- 3-fokozatban állítható rázáserősség
- a verőlécek közötti távolság hidraulikusan állítható a vezetőülésből
- ultrahangos-magasság kijelző memória funkcióval
- dőlésszög-kijelzés százalékos formában
- sebességszabályozó berendezés az egyenletes haladási sebesség és munkaminőség érdekében
- 2200 liter kapacitású, oldalra ürítő szőlőtartály

ERO önjáró szőlőkombájn
Letölthető állományok
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO