Perisztaltikus szivattyúk

Perisztaltikus szivattyúk

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

A perisztaltikus szivattyúk egyaránt kiválóan alkalmasak híg és sűrű folyadékok mozgatására. Ezekkel a szivattyúkkal végezhetjük folyékony anyagok (bor, gyümölcslé, tej, étolaj, stb.) szállítását, de eredményesen használhatjuk például ömlesztett szőlőfürtök, bogyózott, zúzott anyagok, cefre, stb. anyagmozgatására is. Az említetteken túl hatékonyan használható egyéb, félfolyós anyagok, pl. törköly, takarmányok, zúzalékok, stb. továbbítására. A szivattyú rotorkarja végén található görgő nyomást gyakorol egy rugalmas gumi csőívre, majd előrehaladásával tovább préseli a csőben található anyagot. A préshenger továbbhaladása után e rugalmas gumicső szakasz progresszív módon újra megtelik a mozgatandó folyadékkal. A perisztaltikus szivattyú használatával állandó, lökés és turbulencia mentes folyadékáram valósítható meg. Egyik legfőbb előnye a kíméletes anyagmozgatás, hiszen a szivattyúzott folyadék nem érintkezik mechanikus forgórészekkel, így a szőlő és gyümölcs magvak tökéletesen épek maradnak és nincs oxidáció.

INOX AISI 304 szivattyútest
Tágulási tartály
Feszültség: 400V/50Hz
Elektromos vezérlőpanel irányváltóval
DIN típusú csőcsatlakozás
Csapágyazott rotorkar
Gumi szivattyú cső
Rotor áttételi mű
INOX AISI 304 önhordó rozsdamentes acél szállítókocsi
Közvetlen a tartóvázra szerelt motor
Inverteres sebességszabályozó

 

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO