Hírek

MORO ARATRIMORO ARATRI
2019-08-13

A több, mint 60 éves múlttal rendelkező Moro Aratri gyár székhelye az észak olaszországi Bergamo tartományban, Fontanella városában van, amely az egyik legjelentősebb mezőgazdasági és ipari hagyományokkal rendelkező területen található: a Lombardia régióban. A gyárat 1957 november 5-én a Moro család alapította, amelyből kifejlődött a jelenlegi Moro Aratri, ami mára egy modern vállalkozás, amely tudást, műszaki ismereteket és célirányos ipari technológiákat alkalmaz a  mezőgazdaság érdekében.

HARDI INTERNATIONAL A/SHARDI INTERNATIONAL A/S
2019-08-13

A HARDI INTERNATIONAL A/S egy nemzetközi cégcsoport, amelynek alap filozófiája a felhasználói igények olyan minőségi termékekkel történő kielégítése, amelyek biztosítják a növényvédőszerek hatékony, pontos és precíz kijuttatását. A világ minden részére kiterjedő disztribúciós és értékesítési hálózatunk több mint 100 országban van jelen, ahol vállalatunkat importőrök, márkaképviselők és viszonteladók képviselik.

Keress piacterünkön ideális gépet a sorközműveléshez!Keress piacterünkön ideális gépet a sorközműveléshez!
2019-05-06

Az Agroinform.hu publikácoiójában sorkozművelő kultivátorok kiválasztásában nyújt segítséget.

SANGOI COR-TEN® SZŐLŐOSZLOP EXKLUZÍV TECHNOLÓGIA A SZŐLŐBESANGOI COR-TEN® SZŐLŐOSZLOP EXKLUZÍV TECHNOLÓGIA A SZŐLŐBE
2019-03-20

MI IS AZ A CORTEN ACÉL?
A corten acél időjárásálló, nemesített rozsdafelületet képező acélötvözet. A corten szóösszetétel első tagja, a COR (CORrosion resistance) a korrózióállóságra, míg a második tag, a TEN (TENsile strength) a szakítószilárdságra utal.

Permetezőgép a somogyi dombokra szabvaPermetezőgép a somogyi dombokra szabva
2018-11-26

Az első Hardi permetezőgép 12 évvel ezelőtt került Kiss Lajos családi gazdálkodó tulajdonába és azóta is működik, járja a somogy megyei földeket. Idén tavasszal azonban egy új Navigator 4000 permetezővel bővült a gépállomány.

Ha elmaradt az őszi szántás, vásárolj egy talajlazítót Moro-Aratri Spider az agyagos nógrádi földekenHa elmaradt az őszi szántás, vásárolj egy talajlazítót Moro-Aratri Spider az agyagos nógrádi földeken
2018-11-13

A történet egy régi traktor felújításával kezdődött. Terman Szilárd szátoki gazdálkodó ehhez kérte az Agroázis segítségét, ami végül odáig vezetett, hogy januárban egy tőlük vásárolt Moro-Aratri Spider lazítóval bővítette gépparkját.

MORO Aratri talajművelő eszközök az AgroázistólMORO Aratri talajművelő eszközök az Agroázistól
2018-09-19

Az AGROmashEXPO és a Bábolnai Gazdanapok után Mezőhegyesen, a II. NAK Szántóföldi Napokon is testközelből ismerkedhetnek meg a gazdálkodók a MORO Arati ekékkel és lazítókkal az  Agroázis kínálatában.

ÁLLÁSLEHETŐSÉG - szerviztechnikus munkatársÁLLÁSLEHETŐSÉG - szerviztechnikus munkatárs
2018-08-14

Az AGROÁZIS szerviztechnikus munkatársat keres!

ÁLLÁSLEHETŐSÉG - gépértékesítő munkatársÁLLÁSLEHETŐSÉG - gépértékesítő munkatárs
2018-08-14

Az AGROÁZIS gépértékesítő munkatársat keres

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO