Hírek

Megérkeztek a Namyslo rövidtárcsák és Cambridge hengerekMegérkeztek a Namyslo rövidtárcsák és Cambridge hengerek
2020-06-03

Már az aratást követő munkákhoz is készletre érkeznek a gépek.

A középmély lazítók után megjöttek a rövidtárcsák és Cambridge hengerek.

Ha siet, még beszerezheti új kultivátorát!Ha siet, még beszerezheti új kultivátorát!
2020-05-22

Az Agroázishoz már április végén befutottak a Matermacc kukorica sorköz kultivátorok első szállítmányai, a népszerű sorközművelő kultivátorból még néhány darab elérhető kínálatunkban! 6 és 8 soros kultivátorok még rendelhetőek a készlet erejéig, gondoljon a jövőre, és kezdje időben a gyomosodás és szárazság elleni védelmet!

Egységes kérelem - benyújtási határidők egyszerűenEgységes kérelem - benyújtási határidők egyszerűen
2020-05-12

Az egységes kérelem benyújtási határideje: 2020. május 15.
Az egységes kérelem a 2020. május 15-i határidőt követően további 25 naptári napig, 2020. június 9. napjáig benyújtható, de ebben az esetben a megállapított támogatási összeg - minden támogatási jogcím tekintetében - munkanaponként 1 %-kal csökkentésre kerül.

Szakszerűen megtervezett, hatékony öntözés - amit tudni érdemesSzakszerűen megtervezett, hatékony öntözés - amit tudni érdemes
2020-04-30

A nappali középhőmérséklet folyamatos emelkedése mellett a nyári termelési szezonban visszatérő probléma, hogy a talaj vízmegtartó képessége csökken, amely részleges vagy teljes kiszáradáshoz és termésvesztéshez vezethet. Erre a valós problémára nyújt megoldást a komplex módon megtervezett, kivitelezett és szakszerűen folytatott öntözéses gazdálkodás. Ebben nyújt segítséget az Agroázis Kft. 

Önjáró permetezők, elképesztő fejlesztésekkelÖnjáró permetezők, elképesztő fejlesztésekkel
2020-04-30

A megfelelő permetezőgép kiválasztása nem egyszerű feladat, több kritériumot is figyelembe kell venni permetező vásárlás előtt, önjáró gépek esetében pedig nem mindegy milyen állományhoz választunk gépet, és hogy milyen technikai fejlesztésekkel rendelkeznek a permetezők. Cikkünkben áttekintjük, mire érdemes figyelni permetezőgép vásárlásnál, és megnézzük mire képesek manapság az önjáró permetezők!

Érkeznek a Matermacc kukorica kultivátorokÉrkeznek a Matermacc kukorica kultivátorok
2020-04-29

Megérkezett az első szállítmány Matermacc kukorica sorköz kultivátor.

Időben kezdődhet a gyomosodás és szárazság elleni védelem.

 

Új lengyel kapcsolat a JAR-METÚj lengyel kapcsolat a JAR-MET
2020-04-14

Olcsóbb árkategóriájú, de minőségi gépekkel bővítettük gépválasztékunkat . A Lengyel JAR-MET  cég nagy darabszámban gyárt, elsősorban Nyugat Európai exportra permetezőket, műtrágya szórókat, kaszákat.

Virtuális séta a 2020-as AgromashExpo-n!Virtuális séta a 2020-as AgromashExpo-n!
2020-04-09

Szeretne egy jól eső sétát tenni? De elővigyázatosságból csak korlátozottan van erre lehetősége? Az Agroázis ebben is a partnere! Egy nosztalgikus virtuális sétára szeretnénk invitálni minden kedves Ügyfelünket, Partnerünket vagy épp csak a témában érdekelt és kikapcsolódni vágyó embertársainkat!

Szeszélyes április, májusi eső, meg még ami aranyat ér… Bizonytalanságok, nehézségek, kérdőjelek… és a megoldás?Szeszélyes április, májusi eső, meg még ami aranyat ér… Bizonytalanságok, nehézségek, kérdőjelek… és a megoldás?
2020-04-08

Számba vettük az idei évkezdés nehézségeit. Az agrárium számára az öntözés jelenthet hatékony megoldást.

Agroázis, a permetezőgép specialistaAgroázis, a permetezőgép specialista
2020-03-30

Az Agroázis új, vagy használt  permetezőgépek beszerzése mellett, szerviz szolgáltatással, alkatrészek szállításával és vizsgáztatással is segíti a gazdálkodókat! Nálunk a Hardi komplett gyári kínálata mellett, más permetezőgép és talajművelő alkatrészeket is megtalál. A jelenlegi körülmények mellett is biztosítjuk a folyamatos alkatrész- és szerviz ellátást, emellett permetezőgép kötelező műszaki felülvizsgálatára felkészítést, vagy vizsgáztatást is végzünk.

Hívja kollégáinkat

alkatrész vezető Szekendi Péter +36 30 2495849

szerviz vezető     Kovács László +36 30 3992506

permetező vizsga Bors Nikolett +36 30 5482230

gép          Osgyán László +36 30 4063347

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO