Hírek

Hardi permetezőknél nincsen áremelésHardi permetezőknél nincsen áremelés
2021-07-06

A világpiacon folyamatosan emelkedő anyagárak ellenére a Hardi úgy döntött, hogy szeptemberig nem változtat a gépek árain, egyes esetekben pedig extra engedményeket ad.

Komoly árelőnyt jelenthet mindenki számára még a precíziós pályázatban indulóknak is, hogy a növekvő kereslet ellenére a deviza árak kiszámíthatóak.

Ma megnyílt a Ma megnyílt a "Kertészeti üzemek megújításának támogatása" című pályázat - akár 25 millió forint támogatás
2021-06-02

A felhívás feltételeinek megfelelő projekteket az Agrárminisztérium maximum 25 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig.

Az előleggel kapcsolatos feltételeknek megfelelő támogatott projekteknek megítélt támogatási összeg maximum 50%-ának megfelelő előleget biztosít az Agrárminisztérium.

Tároló, szárító támogatás társadalmi egyeztetésTároló, szárító támogatás társadalmi egyeztetés
2021-04-01

Társadalmi egyeztetésre megjelent a terménytároló és szárító támogatás 2021 évre tervezett kírása.

A részletes kiírást itt lehet megtalálni a "Kapcsolódó dokumentumok" pdf megnyitásával, de kivonatosan összefoglaltuk és mi is mellékeltük a felhívást, amit alul a "Letölthető állományok" címszó alatt megnyitható:

 

 

Akár 100 millió forint támogatás borászati gépekre!Akár 100 millió forint támogatás borászati gépekre!
2021-03-18

Borászati gép, technológiai berendezés beszerzésére irányuló támogatási kérelem nyújtható be 2021. április 1. és április 20. között.

Rét, legelő, trerület karbantartásRét, legelő, trerület karbantartás
2021-03-16

Rétek, legelők, sorközök, árkok, tavaszi és folyamatos karbantartása 

A mezőgazdaságban egész évben van feladat, de a tavaszi és az őszi időszak különösen kiemelkedik. Sok éve a tavaszi munkák különösen korán elindulhatnak, a szezon hamarabb indul, még nehezebb mindenre odafigyelni. A talajerő visszapótlás után, mellett, a rétek, legelők karbantartása az egyik legelső feladat, amit hajlamosak vagyunk más munkák miatt esetleg halogatni, vagy elhagyni.

 

Permetező vizsgáztatásPermetező vizsgáztatás
2021-03-16

 

 

Már a vizsgát is vizsgálják                         

Még be sem köszönt a tavasz, már érkeztek a hírek, hogy a NÉBIH megkezdte/folytatja a permetező gépek műszaki vizsgáinak ellenőrzését.

 

 

Permetező szerviz, alkatrészPermetező szerviz, alkatrész
2021-03-16

Permetező gépek alkatrész és szerviz ellátása

Az erő- és rakodó gépek után az egyik legtöbbet használt eszköz a permetező, hiszen a területek nagy részét éves szinten, 4-6 alkalommal le kell kezelni! Szerencsére ebben is segít az Agroázis, olvassa el komplett szolgáltatásunk részleteit! 

 

Nyakunkon a tavaszNyakunkon a tavasz
2021-02-01

Nyakunkon a tavasz, pedig a tél még el sem múlt

A kijárási korlátozások sem tudták megakadályozni, hogy gyorsan elmenjen január, és hipp-hopp, rövidesen megkezdődjenek a tavaszi munkák.

Sajnos nem lehetett találkozni, tippeket gyűjteni és vásárolni az AGS/AgroMash kiállításon, de gyártó partnereink a pandémia ellenére dolgoztak, így a gépek és alkatrészek időben kikerülhetnek a megrendelőkhöz.

Permetezők téli felkészítése, vizsgáztatásPermetezők téli felkészítése, vizsgáztatás
2020-10-27

Készülünk a télre, szervizünk, kedvezményesen téliesíti permetezőgépét, egyetlen munkaóra fejében, átvizsgálja műszaki állapotát.

Ha még nem tette, ne felejtsen el műszaki vizsgára regisztrálni.

 

Keresse kollégáinkat:

Szekendi Péter +36 30 249 5894

Kovács László  + 36 30 399 2506

MoroAratri  az eke specialista - Olaszország eke szegmens piacvezetője az Agroázis kínálatábanMoroAratri az eke specialista - Olaszország eke szegmens piacvezetője az Agroázis kínálatában
2020-09-29

A több, mint 60 éves múlttal rendelkező Moro Aratri gyár székhelye az észak olaszországi Bergamo tartományban, Fontanellában városában van, amely az egyik legjelentősebb mezőgazdasági és ipari hagyományokkal rendelkező területen található: a Lombardia régióban.

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO