Hírek

Ha szántás akkor MoroAratriHa szántás akkor MoroAratri
2019-09-27

Őszi szántáshoz MoroAratri ekék készletről

Hardi permetezőgép bemutató 2019 szeptember 24-énHardi permetezőgép bemutató 2019 szeptember 24-én
2019-09-24

Hardi szántóföldi permetezőgép gyakorlati bemutató, gazdatalálkozó Nagyigmándon

Szántóföldi bemutató AcsádonSzántóföldi bemutató Acsádon
2019-08-15

Hardi Navigator gyakorlati bemutató, gazdatalálkozó Acsádon

FEMACFEMAC
2019-08-14

A Fratini Emilio Mechanic műhely több mint negyven éve foglalkozik a precíziós megmunkálással és a robothegesztéssel. A Moris és a Greentech történelmi márkák, amelyek már húsz éve jól ismertek Olaszországban, Európában, Amerikában és Ázsiában.

MORO ARATRIMORO ARATRI
2019-08-13

A több, mint 60 éves múlttal rendelkező Moro Aratri gyár székhelye az észak olaszországi Bergamo tartományban, Fontanella városában van, amely az egyik legjelentősebb mezőgazdasági és ipari hagyományokkal rendelkező területen található: a Lombardia régióban. A gyárat 1957 november 5-én a Moro család alapította, amelyből kifejlődött a jelenlegi Moro Aratri, ami mára egy modern vállalkozás, amely tudást, műszaki ismereteket és célirányos ipari technológiákat alkalmaz a  mezőgazdaság érdekében.

HARDI INTERNATIONAL A/SHARDI INTERNATIONAL A/S
2019-08-13

A HARDI INTERNATIONAL A/S egy nemzetközi cégcsoport, amelynek alap filozófiája a felhasználói igények olyan minőségi termékekkel történő kielégítése, amelyek biztosítják a növényvédőszerek hatékony, pontos és precíz kijuttatását. A világ minden részére kiterjedő disztribúciós és értékesítési hálózatunk több mint 100 országban van jelen, ahol vállalatunkat importőrök, márkaképviselők és viszonteladók képviselik.

Keress piacterünkön ideális gépet a sorközműveléshez!Keress piacterünkön ideális gépet a sorközműveléshez!
2019-05-06

Az Agroinform.hu publikácoiójában sorkozművelő kultivátorok kiválasztásában nyújt segítséget.

SANGOI COR-TEN® SZŐLŐOSZLOP EXKLUZÍV TECHNOLÓGIA A SZŐLŐBESANGOI COR-TEN® SZŐLŐOSZLOP EXKLUZÍV TECHNOLÓGIA A SZŐLŐBE
2019-03-20

MI IS AZ A CORTEN ACÉL?
A corten acél időjárásálló, nemesített rozsdafelületet képező acélötvözet. A corten szóösszetétel első tagja, a COR (CORrosion resistance) a korrózióállóságra, míg a második tag, a TEN (TENsile strength) a szakítószilárdságra utal.

Permetezőgép a somogyi dombokra szabvaPermetezőgép a somogyi dombokra szabva
2018-11-26

Az első Hardi permetezőgép 12 évvel ezelőtt került Kiss Lajos családi gazdálkodó tulajdonába és azóta is működik, járja a somogy megyei földeket. Idén tavasszal azonban egy új Navigator 4000 permetezővel bővült a gépállomány.

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO