Hírek

FRONTFÜGGESZTÉS ÉS MEGNÖVELT TARTÁLYTÉRFOGATFRONTFÜGGESZTÉS ÉS MEGNÖVELT TARTÁLYTÉRFOGAT
2018-04-03

Egy egész héten át tartott a Hardi Rally elnevezésű rendezvény Cserkeszőlőn, ahol a gyártó három legújabb önjáró permetezőgépét tekinthették meg a magyar, illetve a világ szinte minden pontjáról az Alföldre érkező gazdálkodók.

HASZNÁLTAN IS JÓ VÁLASZTÁSHASZNÁLTAN IS JÓ VÁLASZTÁS
2018-02-26

Hardi permetezőgépek az Agroázistól

SZERVIZAUTÓ ÁTADÁS BÁBOLNAI TELEPHELYÜNKÖNSZERVIZAUTÓ ÁTADÁS BÁBOLNAI TELEPHELYÜNKÖN
2018-02-23

Cégünk folyamatosan fejlődik Partnereinek megelégedettsége érdekében, ezért megújítottuk gépkocsi parkunkat is.

HARDI JUBILEUMI AJÁNLATOK AZ AGROÁZISTÓLHARDI JUBILEUMI AJÁNLATOK AZ AGROÁZISTÓL
2017-12-07

A kedvezményes jubileumi ajánlatok minden Hardi permetezőgép-típusnál megtalálhatóak, azonban van egy gép, amely kifejezetten az ünnepi alkalomra specifikált, egyedi, magas felszereltséggel és visszautasíthatatlan áron szerepel a jubileumi csomagban.

VISSZAUTASÍTHATATLAN JUBILEUMI AJÁNLATOK!VISSZAUTASÍTHATATLAN JUBILEUMI AJÁNLATOK!
2017-11-23

Keresse munkatársainkat a 2017. november 1-jétől induló kedvezményes jubileumi ajánlatokért!

ÖNTÖZÉS HATÉKONYANÖNTÖZÉS HATÉKONYAN
2017-10-26

Tervezés + Pályáztatás + Kivitelezés = Agroázis

A PERMETEZŐGÉP NEM ÁLLHAT! HARDI ALKATRÉSZEK ÉS SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSOK AZ AGROÁZISTÓLA PERMETEZŐGÉP NEM ÁLLHAT! HARDI ALKATRÉSZEK ÉS SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSOK AZ AGROÁZISTÓL
2017-10-04

Szakértelem, rutin, segítőkészség és gyorsaság jellemzi az Agroázis szervizes csapatát, amely országos lefedettséggel, gyári háttérrel végzi a Hardi permetezőgépek javítását, garanciális ellátását. Mindez különösen fontos, hiszen a gazdálkodók tudják: a növényvédelem nem késlekedhet egy meghibásodás miatt.

SZÁNTÓFÖLDI PERMETEZŐK NAGYÍTÓ ALATTSZÁNTÓFÖLDI PERMETEZŐK NAGYÍTÓ ALATT
2017-06-13

Havonta megjelenő gépesítési mellékletünkben lehetőséget kínálunk a hazai mezőgépgyártóknak és mezőgép-forgalmazóknak, hogy rövid ismertetővel és fotóval ajánlják termékeiket a gazdálkodóknak, mezőgazdasági vállalkozóknak. Ezúttal a legújabb vontatott szántóföldi permetezőgépeket mutatjuk be.

KÉT MÉTER FÖLÖTTI HASMAGASSÁG A HARDI ALPHA EVO PERMETEZŐGÉPEKBENKÉT MÉTER FÖLÖTTI HASMAGASSÁG A HARDI ALPHA EVO PERMETEZŐGÉPEKBEN
2017-02-10

Jól olvasta, a hazai szabadalmat az Agroázis-Mon Kft. mérnökei közreműködésével fejlesztették és a közönség az AGROmashEXPÓN láthatta az első felszerelt önjáró permetezőgépet.

HARDI ALKATRÉSZEK ÉS SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK AZ AGROÁZISTÓLHARDI ALKATRÉSZEK ÉS SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK AZ AGROÁZISTÓL
2017-01-20

Cégünk országos lefedettségű szervizhálózattal és teljes, gyári háttérrel végzi a Hardi permetezőgépek javítását, garanciális ellátását.

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO