Hírek

KÉT MÉTER FÖLÖTTI HASMAGASSÁG A HARDI ALPHA EVO PERMETEZŐGÉPEKBENKÉT MÉTER FÖLÖTTI HASMAGASSÁG A HARDI ALPHA EVO PERMETEZŐGÉPEKBEN
2017-02-10

Jól olvasta, a hazai szabadalmat az Agroázis-Mon Kft. mérnökei közreműködésével fejlesztették és a közönség az AGROmashEXPÓN láthatta az első felszerelt önjáró permetezőgépet.

HARDI ALKATRÉSZEK ÉS SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK AZ AGROÁZISTÓLHARDI ALKATRÉSZEK ÉS SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK AZ AGROÁZISTÓL
2017-01-20

Cégünk országos lefedettségű szervizhálózattal és teljes, gyári háttérrel végzi a Hardi permetezőgépek javítását, garanciális ellátását.

PERMETEZŐGÉPEK TÉLI FELKÉSZÍTÉSEPERMETEZŐGÉPEK TÉLI FELKÉSZÍTÉSE
2016-10-19

A permetező fagymentesítése nem egy lehetőség, hanem kiemelt fontosságú gépkarbantartási folyamat, melynek még a tél kezdete előtt tegyünk eleget, miután befejeztük a növényvédelmi munkákat. Elvégzésével, tavasszal már munkaképes állapotban vehetjük elő gépünket, elkerülve ezzel a fagykárból adódó többletköltségeket.

AGROÁZIS - PROFESSZIONÁLIS PARTNER A GAZDÁLKODÁSBANAGROÁZIS - PROFESSZIONÁLIS PARTNER A GAZDÁLKODÁSBAN
2016-10-10

Szántóföld, vízgazdálkodás, szőlészet-borászat komplex termékkínálat és szervizszolgáltatások.

EGY STABIL HÁTTÉR KISZÁMÍTHATÓBB GAZDÁLKODÁST BIZTOSÍT MINDENKINEKEGY STABIL HÁTTÉR KISZÁMÍTHATÓBB GAZDÁLKODÁST BIZTOSÍT MINDENKINEK
2016-10-04

Bizonytalanságot okoz a mezőgéppiacon a jelenlegi támogatási rendszer. Nehezen tudnak a gépkereskedők és a gazdák is alkalmazkodni, de termelni muszáj, így mindig születnek áthidaló megoldások. Osgyán Lászlóval, az Agroázis-MON Kft. ügyvezetőjével a 2016-os év tapasztalatairól beszélgettünk.

TERMÉKBŐVÍTÉS AZ AGROÁZISNÁLTERMÉKBŐVÍTÉS AZ AGROÁZISNÁL
2016-09-30

Az Agroázis bővítette termékpalettáját a Bondioli & Pavesi cégcsoport termékeivel. 

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO