Hírek

Önjáró permetezők, elképesztő fejlesztésekkelÖnjáró permetezők, elképesztő fejlesztésekkel
2020-04-30

A megfelelő permetezőgép kiválasztása nem egyszerű feladat, több kritériumot is figyelembe kell venni permetező vásárlás előtt, önjáró gépek esetében pedig nem mindegy milyen állományhoz választunk gépet, és hogy milyen technikai fejlesztésekkel rendelkeznek a permetezők. Cikkünkben áttekintjük, mire érdemes figyelni permetezőgép vásárlásnál, és megnézzük mire képesek manapság az önjáró permetezők!

Érkeznek a Matermacc kukorica kultivátorokÉrkeznek a Matermacc kukorica kultivátorok
2020-04-29

Megérkezett az első szállítmány Matermacc kukorica sorköz kultivátor.

Időben kezdődhet a gyomosodás és szárazság elleni védelem.

 

Új lengyel kapcsolat a JAR-METÚj lengyel kapcsolat a JAR-MET
2020-04-14

Olcsóbb árkategóriájú, de minőségi gépekkel bővítettük gépválasztékunkat . A Lengyel JAR-MET  cég nagy darabszámban gyárt, elsősorban Nyugat Európai exportra permetezőket, műtrágya szórókat, kaszákat.

Virtuális séta a 2020-as AgromashExpo-n!Virtuális séta a 2020-as AgromashExpo-n!
2020-04-09

Szeretne egy jól eső sétát tenni? De elővigyázatosságból csak korlátozottan van erre lehetősége? Az Agroázis ebben is a partnere! Egy nosztalgikus virtuális sétára szeretnénk invitálni minden kedves Ügyfelünket, Partnerünket vagy épp csak a témában érdekelt és kikapcsolódni vágyó embertársainkat!

Szeszélyes április, májusi eső, meg még ami aranyat ér… Bizonytalanságok, nehézségek, kérdőjelek… és a megoldás?Szeszélyes április, májusi eső, meg még ami aranyat ér… Bizonytalanságok, nehézségek, kérdőjelek… és a megoldás?
2020-04-08

Számba vettük az idei évkezdés nehézségeit. Az agrárium számára az öntözés jelenthet hatékony megoldást.

Agroázis, a permetezőgép specialistaAgroázis, a permetezőgép specialista
2020-03-30

Az Agroázis új, vagy használt  permetezőgépek beszerzése mellett, szerviz szolgáltatással, alkatrészek szállításával és vizsgáztatással is segíti a gazdálkodókat! Nálunk a Hardi komplett gyári kínálata mellett, más permetezőgép és talajművelő alkatrészeket is megtalál. A jelenlegi körülmények mellett is biztosítjuk a folyamatos alkatrész- és szerviz ellátást, emellett permetezőgép kötelező műszaki felülvizsgálatára felkészítést, vagy vizsgáztatást is végzünk.

Hívja kollégáinkat

alkatrész vezető Szekendi Péter +36 30 2495849

szerviz vezető     Kovács László +36 30 3992506

permetező vizsga Bors Nikolett +36 30 5482230

gép          Osgyán László +36 30 4063347

Kötelező permetező felülvizsgálatKötelező permetező felülvizsgálat
2020-03-20

 

 

Büntethető az öt évnél idősebb, vizsgával nem rendelkező, vagy vizsgára nem regisztrál permetező gépet használó termelő-

A permetezőgépek doktora – szervizel, alkatrészt biztosít és vizsgáztat isA permetezőgépek doktora – szervizel, alkatrészt biztosít és vizsgáztat is
2020-03-06

Köztudott a gazdálkodók körében, hogy a legdrágább gép az, ami meghibásodás miatt áll a szezonban. Ezeket a kényszerpihenőket csak megfelelő minőségű alkatrészek beépítésével, folyamatos karbantartással, szezonban pedig gyors, precíz és megbízható szervizpartnerrel lehet minimálisra csökkenteni. Mindebben segít az Agroázis!

Hardi permetezőgép INTELLIGENS funkciókkal az idei AGROmash Expo-n!Hardi permetezőgép INTELLIGENS funkciókkal az idei AGROmash Expo-n!
2020-01-20

2020. január 22-25. között kerül megrendezésre a magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye, az AGROmash EXPO – AgrárGépshow.

Moro Aratri gépek az AgrárgépShow-nMoro Aratri gépek az AgrárgépShow-n
2020-01-20

Idén is megrendezésre kerül a magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye, az AGROmash EXPO - AgrárGépshow, 2020. január 22-25. között. Az Agroázis Cégcsoport az A pavilon 101D standján várja az érdeklődőket, de addig is összegyűjtöttük, hogy szántóföld divíziónk milyen gépekkel fogja tiszteletét tenni a rendezvényen!

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO