ZENIT DRN több csatornás, nyitott járókerekes szivattyú

ZENIT DRN több csatornás, nyitott járókerekes szivattyú

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

Kivitel:
Elektromechanikus szerelvény GJL-250 öntöttvasból, bemerítéssel történő működtetésre. Tömítő készlet 2 (kettő) ellentétes oldalon elhelyezkedő szilícium-karbid mechanikus tömítéssel ellenőrizhető olajkamrában. Környezetbarát száraz motor. Sorozat rendelkezésre áll robbanásbiztos ATEX változatban is.

Alkalmazás:
Elsősorban professzionális célú és ipari használatra tervezték, például szennyvíztisztító telepeken, szennyvízgyűjtő- és elvezető rendszerekhez és az állattartásban. Különösen alkalmas lebegő szilárd vagy szálas anyagokat tartalmazó folyadékok és alacsony vagy közepes sűrűségű aktív iszap kezelésére. A szivattyú robbanás biztos változatban, ATEX tanúsítvánnyal is rendelkezésre áll. Ez a sorozat alkalmas a ZENIT hűtőrendszer beszerelésére szárazaknás vagy részleges bemerítéssel történő telepítés esetén

Vízhozam: 180 - 2520 l/perc
Emelőmagasság: 1,1 - 23,2 m
Motorteljesítmény: 1,1 - 4,1 kW
Nyomóág: 65 - 150 mm

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO