ZENIT DRN több csatornás, nyitott járókerék

ZENIT DRN több csatornás, nyitott járókerék

Kivitel

Elektromechanikus szerelvény GJL-250 öntöttvasból, bemerítéssel történő működtetésre. Tömítő készlet 2 (kettő) ellentétes oldalon elhelyezkedő szilícium-karbid mechanikus tömítéssel ellenőrizhető olajkamrában. Környezetbarát száraz motor. Sorozat rendelkezésre áll robbanásbiztos ATEX változatban is.

Alkalmazás

Elsősorban professzionális célú és ipari használatra tervezték, például szennyvíztisztító telepeken, szennyvízgyűjtő- és elvezető rendszerekhez és az állattartásban. Különösen alkalmas lebegő szilárd vagy szálas anyagokat tartalmazó folyadékok és alacsony vagy közepes sűrűségű aktív iszap kezelésére. A szivattyú robbanás biztos változatban, ATEX tanúsítvánnyal is rendelkezésre áll. Ez a sorozat alkalmas a ZENIT hűtőrendszer beszerelésére szárazaknás vagy részleges bemerítéssel történő telepítés esetén.

Vízhozam: 180 - 2520 l/perc
Emelőmagasság: 1,1 - 23,2 m
Motorteljesítmény: 1,1 - 4,1 kW
Nyomóág: 65 - 150 mm

ZENIT DRN több csatornás, nyitott járókerék
Képek száma: 2 db
ZENIT DRN több csatornás, nyitott járókerék
Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO