ALMA vontatott szőlőkombájn

ALMA vontatott szőlőkombájn

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

A franciaországi ALMA márkanév 85 éves múltra tekint vissza. A cég szőlőszüretelő-gépek fejlesztésére és gyártására szakosodott. A termelés a 2,5 hektáros gyártelepen, Saint-Paul-Trois-Chateaux-ban zajlik. A cég a több mint 4500 db értékesített és sikerrel üzemeltetett ALMA géppel piacvezető a vontatott szőlőszüretelő gépek piacán. Az alábbiakban rövid áttekintést adunk az ALMA gépek jellemzőiről.

ALMA SELECTA 3 – a vontatott modell
Az ALMA vontatott szüretelőgépei SELECTA 3 néven kerülnek forgalomba.
A SELECTA szüretelőgép mechanikai alkatrészeit úgy tervezték, hogy lehetővé váljon a könnyű karbantartás, miközben az üzembetartási költségek is alacsonyak maradnak. A gépek legnagyobb előnye a versenytársakhoz képest a rendkívül tiszta betakarítás.
A betakarítóegység tökéletesen elkülönül a gép többi részegységétől, és könnyen tisztítható.
A 10 db nagy teljesítményű ZRP típusú verőléc a kíméletes munkavégzést biztosítja. A verőlécek percenkénti ütésszáma 380 és 420 között fokozatmentesen állítható.
Az ALMA cég által kifejlesztett termésfelfogó rendszer egymással összecsavarozott, extra hosszú, rugalmas pikkelyekből áll, amelyek megakadályozzák a szem- és léveszteséget, biztosítva így a magas hatásfokot.

A betakarított gyümölcsöt kosaras szállítószalagok hordják fel az osztályozó- és tisztítóegységhez. A felső levéleltávolító egységet egy osztályozó- és tisztítóegység egészíti ki, amely az összes szennyeződést eltávolítja. Innen a szőlőszemek a tartályokba kerülnek.
A SELECTA szüretelőgép két darab kiegyenlítőcsigás tartállyal rendelkezik, amelyek űrtartalma – modelltől függően – egyenként 1200 vagy 1500 l. A tartályok ürítése egymástól függetlenül, egy különálló vezérlőpanel vagy a traktorban elhelyezett központi vezérlőpanel segítségével történik.
A traktorban elhelyezett kis méretű vezérlőpanel ergonomikus kialakítású, valamint biztosítja a pontos és megbízható vezérlést. Az ütésszámláló monitor háttérvilágítással rendelkezik, így éjszaka is könnyen leolvasható. Az éjszakai munkavégzést ezen kívül még két munkalámpa is segíti. A szállítószalagok vezérlése, valamint a verőléc frekvenciaállítása a gép hátulsó részéről is működtethető.

A SELECTA szőlőszüretelő-gép vonórúdjához egy speciális, a traktorra szerelhető, vízszintes csúszósín tartozik, amely 1 m-es oldalirányú kitolást tesz lehetővé. A terepviszonyokhoz való maximális igazodás érdekében a szüretelőgép 70 cm-rel megemelhető, és 34%-os keresztirányú, valamint 25%-os hosszirányú dőléskiegyenlítésre alkalmas.

A SELECTA szüretelőgép hajtott kerekei egyenetlen és lejtős terepen is rendkívül hatékonyak.
Az ALMA cég által kifejlesztett sorkövető rendszer biztosítja a tőkék, valamint a támrendszer maximális védelmét, a sorokba való könnyű bejutást, megakadályozza a léveszteséget, így a gépkezelőnek kizárólag a terepviszonyokra kell összpontosítania. A Selecta szüretelőgép rendkívül fordulékony, a vonórúdja pedig derékszögben is húzható.

ALMA vontatott szőlőkombájn
Letölthető állományok
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO