SANGOI innovatív fém támrendszer, szőlőoszlopok

SANGOI innovatív fém támrendszer, szőlőoszlopok

Negyven év és egy acél temperamentum

Az 1973-ban alapított SANGOI Csoport folyamatos műszaki és szakmai fejlődésen ment keresztül, így az utóbbi években olyan vezető vállalat lett, amely az acéliparban széles körű termékeket és szolgáltatásokat kínál.

A SANGOI GREEN, amelynek székhelye és raktárja FriuliVeneziaGiulia, termékeit gyártja saját bresciai üzemében .
A Sangoi Csoport által létrehozott, új fejlesztésű fém szőlőoszlopait a kiváló minőség, a megbízhatóság és hosszú élettartam jellemzi, annak érdekében, hogy teljes körű szolgáltatásokat nyújtson a borágazatban működő vállalkozások számára.

ASANGOI GREEN a termelés és a kutatás-fejlesztés legmodernebb vállalata,saját minőségellenőrző laboratóriumokkal, amelyek mechanikai ellenállást végeznek (szakadás és erősség) ellenőrzik a cink vastagságát, és folyamatosan tanulmányozzák az innovatív és tervezési megoldásokat is.

Ügyfeleinknek széles raktárkészletet kínálunk, termékeink teljes választékával, az elérhető profilokkal, különböző vastagságokban és a szükséges méretben.

 

SANGOI innovatív fém támrendszer, szőlőoszlopok
Képek száma: 4 db
SANGOI innovatív fém támrendszer, szőlőoszlopok
Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO