SRAML automata palackozó blokkok

SRAML automata palackozó blokkok

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

A berendezések alkalmasak önállóan vagy automata palackozó gépsorba építve hengeres üvegpalackba palackozására.

Műszaki adatok:
- Kapacitás: 1000 palack/óra
- 9 db öblítőszeleppel
- 8 db töltőszeleppel
- 1-1 db zárás állomás, forgatható toronnyal.

- Beépített elektromos teljesítmény : 2,0kW (400/230 V, 50 Hz)
- CE szerinti munkavédelmi kialakítással
- Tömeg: 1700 kg

A gép felépítése, műszaki jellemzői:
- Elektromos szekrény AISI 304 korrózióálló acélból készült elektromos szekrénnyel.
- A palackok továbbítása a berendezésben műanyag szerszámkészlet (besoroló csiga, csillag-terelőívek ) segítségével történik, mely (alapárban) egyfajta palackátmérő kezelésére képes.
- A blokk meghajtását egy inverterrel szabályozott központi elektromotoros hajtómű biztosítja, amelyről nyomatékátvivő tengelyek segítségével valósulnak meg a blokk egyes funkcióinak szinkronhajtásai.
- A palacktovábbító csillagok biztonsági kioldóval vannak felszerelve, mely palackmegszorulás esetén leállítja a gépet, megakadályozva a gép károsodását
- A gép alaplapja nagy tömegű, festett szénacél lemez, melynek burkolata ill. a váz valamennyi eleme AISI 304-es korrózióálló acél
- CE szerinti munkavédelmi burkolat plexiüveggel ellátva. Biztonsági ajtókkal, mely nyitás esetén leállítja a palackozót
- A gép magasságban állítható lábakon van elhelyezve
- A gép zsírozandó helyei központi helyre vannak kivezetve
- A töltőblokk egyes funkciói közötti összeköttetést 100x100 mm-es keresztmetszetű zárt palackszállító pálya biztosítja, 82,5 mm széles KO- acéllánccal. Ez alkalmassá teszi automata gépsorba történő beépítésre (vagy meghajtó motor fölszerelésével önálló működésre).

Munkafolyamatok:
- Palacköblítő: A palackmegfogó csipeszek korrózióálló acélból készülnek EPDM betéttel, mely a palackok kíméletes megfogását teszik lehetővé. Miután a palack nyakát megfogja a megfogó csipesz, kényszerpálya segítségével palacknyílással függőlegesen lefelé a fúvókák fölé kerül. Amennyiben a palacköblítő fúvókák valamelyike fölött nincs palack ott nem történik (öblítő)vízadagolás. A palacköblítés időtartamát (ezzel összefüggésben a lecsepegtetés idejét) állítani lehet. A palacköblítő alapkivitelben egykörös, azaz egyidejűleg  egyfajta öblítő folyadék kezelésére alkalmas és az öblítő folyadékot összegyűjtést követően a lefolyóba engedi.

- Palacktöltő: Saját max-min. szintszabályzós tartállyal rendelkezik mely belülről polírozott jól tisztítható fertőtleníthető (gőzölhető is). A tartály szintszabályzója a termékbeeresztő szelepet és a termékszivattyút működteti. (A termékszivattyú nem része a töltő blokknak) A töltő csapok rendkívűl pontos töltési szint beállítását teszik lehetővé, karbantartás fertőtlenítés céljából gyorsan le- és felszerelhetők. A töltés gravitációs elven valósul meg.  A csapok alatti palackemelő talpak rugó emelésűek és kényszerpályás visszatérítésűek. A palackok csaphoz történő pontos tájolását függőlegesen mozgó kúpos palacktájoló elem segíti elő. A palacktöltő karusszel kijáratánál biztonsági retesz van beépítve ha palack a töltőcsapon maradna.

- Zárógép: Robosztus felépítésű zárótoronnyal, automata dugó, csavarzár adagolására alkalmas. 

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO