HI 96816 Borászati refraktométer (várható alkohol)

HI 96816 Borászati refraktométer (várható alkohol)

A borászati célú HI 96816 digitális refraktométer segítségével a várható alkoholtartalom mérése lehetséges borban vagy mustban. A cukortartalom és a várható alkoholtartalom fontos borászati paraméterek, amelyek refraktometriai vizsgálata a törésmutató mérésén alapszik.

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

A várható alkoholtartalom meghatározása a borászati elemzésre vonatkozó EK 2676/90. rendelet alapján történik. A hőmérséklet-kompenzálás alapja az ICUMSA (International Commission for Uniform Methods of Sugar Analysis, magyar nevén a Cukorvizsgálatok Egységes Módszereinek Nemzetközi Bizottsága) által kiadott metódusgyűjtemény.

HI 96816 Borászati refraktométer (várható alkohol) 
HI 96811 Borászati refraktométer a cukortartalom méréséhez
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO