HI 2020 edgeTM többfunkciós pH mérő

HI 2020 edgeTM többfunkciós pH mérő

Egyik legkorszerűbb és leginnovatívabb mérőműszerünk az edge többparaméteres mérőműszer. A sokoldalú eszköz a pH-érték, a vezetőképesség (EC), illetve az oldott oxigéntartalom (DO) mérésére képes.

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

Az edge remek választás azoknak a felhasználóknak, akik az egyszerű megoldásokat keresik, mivel a műszert egyszerűsített módban használva a menüben csak az alapvető beállítások érhetők el. Azonban az edge mérőműszerrel azok a felhasználok is jól járnak, akik komplexebb megoldásokra vágynak, mivel standard módban számos további beállítási paraméter is elérhető.
A pH mérő főbb jellemzői

Digitális kombinált újratölthető üveg pH elektród általános laboratóriumi vizsgálatokhoz
Széles pH mérési tartomány -2,000 pH és 16,000 pH között
Választható pH érték felbontás 0,01 pH vagy 0,001 pH
±0,002 pH pontosság 0,001 pH értékes felbontás esetén vagy ±0,01 pH pontosság 0,01 pH értékes felbontás esetén
Ötpontos kalibrálás választható 7 előre definiált puffer érték plusz 2 egyénileg megadható puffer érték alapján
Automatikus hőmérséklet-kompenzáció
Adatmentés (manuálisan gombnyomásra, manuálisan a mérés stabilizálódása után, illetve automatikusan a megadott időközönként)
GLP adatok (dátum, idő, a használt kalibrálási oldatok, az offset és a slope értékek)
CAL Check funkció
Sensor Check funkció
Kalibráció lejáratára figyelmeztető funkció


Az edgeTM részletes műszaki jellemzői

Újratölthető akkumulátor
A műszer a beépített akkumulátornak köszönhetően hordozható is. Az akkumulátor automatikusan töltődik, ha a műszer az asztali tartóállványon vagy a falra szerelhető rögzítőkeretben van elhelyezve (az állványt és a keretet az elektromos hálózathoz kell csatlakoztatni). Az akkumulátor közvetlenül tölthető a mikro USB porton vagy a hagyományos USB porton keresztül is, amennyiben a műszer számítógéphez vagy az elektromos hálózathoz van csatlakoztatva.

Két USB port
A hagyományos USB porton keresztül az adatok könnyen áttölthetők egy USB adathordozóra. A mikro USB porton keresztül a készülék a számítógéphez is csatlakoztatható és az adatok közvetlen át menthetők.

Egyértelmű szöveges üzenetek
Az edge nagy előnye, hogy a különböző kiírásokat teljesen érthető és tisztán olvasható formában jeleníti meg a kijelező alsó sorában, így a felhasználónak nem kell bajlódnia a nehezen érthető rövidítésekkel és ikonokkal.

Adatrögzítés
A felhasználónak lehetősége van 1000 adat elmentésére. Az elmentett adatok között megtalálhatók a mérési eredmények, a GLP adatok, illetve a dátum és az idő is.

GLP (Helyes Laboratóriumi Gyakorlat)
A digitális elektródok elmentik a legutóbbi kalibrálás adatait (dátum, idő, a használt kalibráló oldatok). Az elektródot csatlakoztatása során a műszer automatikusan letölti a GLP adatokat.

Kétféle mérési mód
Az edge műszerek két mérési módban lehet használhatók, ezek a standard és az alap (Basic). Standard módban minden beállítási lehetőség elérhető a konfigurációs menüben. Alap módban korlátozottak a beállítási lehetőségek, azonban ez ideális a rutinmérések elvégzéséhez.

edge pH mérés jellemzői

Cal Check funkció (csak pH mérésnél)
A Hanna Instruments által kifejlesztet Cal Check funkció a kalibrálás során elemzi az elektród válaszát az adott puffer oldat esetében, és amennyiben valamilyen potenciális hibát észlel, akkor figyelmezteti a felhasználót (mint például szennyezett puffer oldat vagy elektród). A kalibrálás után a mérési módban is látható a kijelzőn az elektród állapota. Ennek megállapítása a pH elektród offset és slope értéke alapján történik.

Sensor Check funkció (csak pH mérésnél)
A digitális pH elektród csatlakozója tartalmaz egy úgynevezett matching pin-t, amelyen keresztül a műszer folyamatosan figyeli az ellenállás mértékét a pH mérés során, hogy időben tudja figyelmeztetni a felhasználót az elektród sérüléseire. A kalibráció során a Sensor Check funkció ellenőrzi az átvezető állapotát. Ha az átvezető eldugult arra figyelmezteti a felhasználót.

ORP (redoxpotenciál) mérés
Az edge képes a redoxpotenciál (ORP) mérésére is a megfelelő digitális ORP elektród segítségével. Digitális ORP elektródjaink.


Az edge megjelenése

Kapacitív érintőgombok
Az érzékeny kapacitív érintőgombok az egyszerű navigációt teszik lehetővé a műszer menürendszerében.
Könnyen leolvasható LCD kijelző
Az edge műszerek nagy 14 cm átmérőjű LCD kijelzővel rendelkeznek, amelyről a mérési eredmények akár 5 méter távolságból is könnyedén leolvashatók.
Kis méret
A falra szerelhető tartónak köszönhetően (amely a műszer tartozéka) az edge nem vesz el helyet más asztali műszerektől az amúgy is zsúfolt laboratóriumi munkaasztalon. A tartókeret beépített csatlakozót tartalmaz a töltő számra, amely automatikusan tölti a műszer akkumulátorát.

Az edge egy hibrid műszer, amely használható hordozható, asztali, vagy akár falra szerelt mérőműszerként is.

Hordozható funkció
Az edge könnyített szerkezetének köszönhetően ideális terepi mérések elvégzésére is, mivel könnyen belefér akár hátizsákba. Az akkumulátor 8 órára elegendő üzemidőt biztosít.
edge fali

Fali funkció
A falra szerelhető tartókeretnek köszönhetően az edge akár folyamatos megfigyelésre is használható, illetve hely takarítható meg a laboratóriumi asztalon is.
edge asztali

Asztali funkció
Az asztali tartóállvány rendelkezik rugalmas elektródtartó karral és a legkönnyebben leolvasható szögben tartja a műszert.

Digitális elektródok
Az edge műszerekkel digitális pH, vezetőképesség (EC) és oldott oxigénmérő (DO) elektródok használhatók. Az edge automatikusan felismeri a digitális elektródok típusát, a legutóbbi kalibrálás adatait és az elektród sorozatszámát. A digitális elektródok 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkeznek.

 

 

 

HI 2020 edgeTM többfunkciós pH mérő
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO