Borászati hűtéstechnika

Borászati hűtéstechnika

Borászati hűtéstechnika tervezése és teljes körű szakszerű felépítése, igény szerint központosított automata hűtésvezérléssel.

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
Borászati tartályok hűtésének központosított automata vezérlése színes, felprogramozott kijelzővel és távoli, internet alapú szoftveres vezérléssel.
A központi vezérlőegység színes kijelzőn mutatja a bor aktuális hőmérsékletét, beállítható rajta az elérni kívánt hőmérséklet. Az elektromos mágnesszelep automatikusan nyit és zár. A beállított értékek alapján a rendszer okostelefonra értesítéseket és jelzéseket küld a felhasználóknak. A rendszer okostelefonon keresztül távolról is teljeskörűen vezérelhető. 

Vállaljuk a csőrendszer kiépítését és eszközök szakszerű telepítését: hűtőaggregát, élelmiszeripari hűtőfolyadék, fittingek, tartó rendszerek, elektromos kábelezés, burkolatok, csatlakozók, szigetelés, puffertartály, keringető szivattyú, motoros szelepek, felprogramozott vezérlés) 
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO