Eurotechnics tárcsák (MONOLINER XS, XM, XL)

Eurotechnics tárcsák (MONOLINER XS, XM, XL)

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

Kivitel

Az X-elrendezésű vontatott nehéztárcsa 4,4 métertől 8,2 méterig kapható.

Előnyök

A Jean de Bru X-elrendezésű nehéz tárcsájának előnyei:
A tárcsatagok középső átlapolása biztosítja a teljes munkaszélességben való azonos munkaminőséget. A hátsó tárcsatagok szimmetrikus elrendezése stabilizálja a gépet a munkavégzés közben.
A VariOmatic-rendszer a traktorfülkéből biztosítja a pontos és független szögállítást, az első és hátsó tárcsatagokon.

VariOmatic-rendszer

A talajmunkagépünk legnagyobb értéke a jó minőségű és nagy precizitású kivitelben rejlik. A MONOLINER XM tárcsa szériakivitelben VariOmatic-rendszerrel felszerelt, amivel a művelőtagok szögállítását és szállítási helyzetbe való csukását (2,5 m) el lehet végezni. Az első és hátsó tárcsatagok szögállítása egymástól függetlenül végezhető a traktor vezetőfülkéjéből. Az RSR spirálhenger Ø 450 mm vagy Ø 600 mm kivitelben kapható, ez biztosítja a talaj visszatömörítését és megfelelő talajfelszínt hagy maga után. A nagyobbik átmérőjű henger (600 mm) mélyebb tömörítést biztosít, ami különösen lényeges a lazább talajok visszatömörítésénél. Az RJB Ø 550 henger egy nehéz henger, kötött és laza talajon egyaránt használható. Biztosítja a talaj megfelelő visszatömörítését, és a csipkés felületével a rögös talajt is megfelelően elmunkálja.

Használata

Ez a tárcsás elemekből összeállított henger jól használható a szármaradványokkal fedett területeken és megfelelő talajfelszínt hagy maga után. Az egyes elemek között sárkaparó biztosítja a henger tisztítását. Ezért jól alkalmazható nedves és kötött talajon is.

 

Eurotechnics tárcsák (MONOLINER XS, XM, XL)
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO