Eurotechnics tárcsák (MONOLINER XS, XM, XL)

Eurotechnics tárcsák (MONOLINER XS, XM, XL)

Kivitel

Az X-elrendezésű vontatott nehéztárcsa 4,4 métertől 8,2 méterig kapható.

Előnyök

A Jean de Bru X-elrendezésű nehéz tárcsájának előnyei:
A tárcsatagok középső átlapolása biztosítja a teljes munkaszélességben való azonos munkaminőséget. A hátsó tárcsatagok szimmetrikus elrendezése stabilizálja a gépet a munkavégzés közben.
A VariOmatic-rendszer a traktorfülkéből biztosítja a pontos és független szögállítást, az első és hátsó tárcsatagokon.

VariOmatic-rendszer

A talajmunkagépünk legnagyobb értéke a jó minőségű és nagy precizitású kivitelben rejlik. A MONOLINER XM tárcsa szériakivitelben VariOmatic-rendszerrel felszerelt, amivel a művelőtagok szögállítását és szállítási helyzetbe való csukását (2,5 m) el lehet végezni. Az első és hátsó tárcsatagok szögállítása egymástól függetlenül végezhető a traktor vezetőfülkéjéből. Az RSR spirálhenger Ø 450 mm vagy Ø 600 mm kivitelben kapható, ez biztosítja a talaj visszatömörítését és megfelelő talajfelszínt hagy maga után. A nagyobbik átmérőjű henger (600 mm) mélyebb tömörítést biztosít, ami különösen lényeges a lazább talajok visszatömörítésénél. Az RJB Ø 550 henger egy nehéz henger, kötött és laza talajon egyaránt használható. Biztosítja a talaj megfelelő visszatömörítését, és a csipkés felületével a rögös talajt is megfelelően elmunkálja.

Használata

Ez a tárcsás elemekből összeállított henger jól használható a szármaradványokkal fedett területeken és megfelelő talajfelszínt hagy maga után. Az egyes elemek között sárkaparó biztosítja a henger tisztítását. Ezért jól alkalmazható nedves és kötött talajon is.

Eurotechnics tárcsák (MONOLINER XS, XM, XL)
Képek száma: 1 db
Eurotechnics tárcsák (MONOLINER XS, XM, XL)
Eurotechnics tárcsák (MONOLINER XS, XM, XL)
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO