Breviglieri forgóboronák

Breviglieri forgóboronák

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

A Breviglieri forgóboronák rendkívül népszerűek

Hazánkban - a kardánhajtású művelő eszközökkel szembeni előítélet miatt - talán nem terjedt el széles körben a forgóborona. Megfelelő időben, ésszerűen használva, közepesen kötött talajon, költséghatékonyan lehet egy menetben magágyat készíteni forgóboronával. Talajegyengető hatásukkal szemben kifogást nem is lehet támasztani, mivel a talajt a beállított mélységben nagyon jól keverik, és kapcsolt munkaeszközzel nagyon sima, aprómorzsás talajba lehet bejuttatni a vetőmagot.

Gépbeállítások

A forgóborona művelő eszközeit rendkívül egyszerűen, különleges szerszámok nélkül lehet kicserélni. A kések felhelyezésének fáziskülönbségei rendkívül sima, vibrációmentes üzemi működést biztosítanak, teljesítményigénye kiegyensúlyozott és nem utolsó sorban üzemanyag-megtakarítást is eredményez. Az odal-deflektorok meggátolják, hogy az éppen művelés alatt lévő talajsávból a talajmorzsalék a már megművelt sorra átszóródjon. A kapcsolt mukaeszközök mélységi beállítása csapszeggel, menetes orsóval, illetve hidraulikus munkahengerrel történhet.

Választék

A Breviglieri választékában egyaránt megtalálhatók összecsukható, szárnyelemes forgóboronák is.

MekFarmer 220 adatok

 

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO