Dondi talajlazítók

Dondi talajlazítók

Dondi talajlazítók – főbb ismérvek

A Dondi talajlazítókra jellemző, hogy kiemelkedő minőségű anyagból készülnek, mindegyik géphez kapható lezáró henger, amely elengedhetetlen egysége a gépnek a talajnedvesség tartalom megőrzése érdekében.

Dondi lazítók 800-as sorozat

A 800-as sorozat gépei maximálisan 60 cm munkamélységig képesek a lazítást elvégezni miközben a gerendely magasság 80 cm. A lazítókések előre ívelt kialakításúak és két sorban vannak felszerelve a robosztus vázszerkezetre, amelyhez két soros tüskés hengert csatlakoztathatunk, kiviteltől függően mechanikus vagy hidraulikus állítással. Minden lazítóegységre javasolt felszerelni a szárnyas kés egységeket, amelyek segítségével még hatékonyabb munkát végezhetünk. A lazítókések túlterhelés elleni biztosítását szakítócsavar biztosítja. Alapkivitelben a hátsó hengersor és a kések helyzete közti különbséggel lehet a munkamélységet beállítani, de mélységállító kerekekkel pontosabb mélységtartást érhetőnk el, a mélységet csapok áthelyezésével szakaszosan lehet szabályozni. A kettő sorban elhelyezett sűrűbb késosztásnak és a jó minőségű kétsoros tüskéshengernek köszönhetően a munkaminőség kimagaslóan jó, mind a lazítás, mind a talajfelszín elmunkálása tekintetében. Igény esetén a lazítók műtrágyaszóró egységgel is rendelhetőek. A gépek 5, 7, 9, 11 és 13 késes kivitelben készülnek, így 130 -550 LE közötti erőgépekhez megtalálható a teljesítménykategóriának legmegfelelőbb eszköz. Törzscsuklós traktorokhoz univerzális gyorskapcsoló kocsi áll rendelkezésre, mellyel a lazítás biztonsággal, jó minőségben végezhető el emellett egyéb függesztett eszközök vontatására is alkalmas.

Dondi lazítók – MEGA sorozat

A Dondi MEGA sorozata 115 cm-es gerendely magassággal készül 5, 7, 9 késes kivitelben 190-400 LE közötti erőgépekhez. A maximális munka mélység 70 cm. Opciós felszereltségként megtalálható a szárnyas kés, mélységállító kerék, oldalsó terelő lemez, vagy a vontató kocsi. A talaj lezárását két soros tarajos hengerrel, vagy két soros hullámos tárcsasorral végezhetjük.

Dondi lazítók – RP sorozat

A 80-130 LE teljesítménykategóriájú traktorokhoz a Dondi RP sorozatú lazítók állnak rendelkezésre, hasonló kés kialakítással, mint a 800-as sorozatú gépeknél. Az RP sorozathoz is elérhető opcióban a szárnyas lazító egység, a mélységállító kerék, a tüskés lezáró henger. A SpeedPlow, robusztus szerkezetű hajlított késes lazító, amellyel lehetőség van a talaj szellőztetésére. A 2 sorban elhelyezett hajlított kések az elrendezés és a kialakításból adódóan lehetővé teszi a talaj szerkezetátalakítását, homogenizálását, 20-30 cm munkamélységen, nagy munkasebesség mellett. A talajt 2 sorban szerelt hullámos tárcsalevelekkel szerelt egység zárja le, hogy elkerüljék a talajkiszáradását, és elérjük a megfelelő talajtakarást.

Dondi talajlazítók
Képek száma: 1 db
Dondi talajlazítók
Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO