Kühne KMG 6 FF kompaktor

Kühne KMG 6 FF kompaktor

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

A Kühne által gyártott KMG típusú kompaktorok rendeltetése a szántás elmunkálása, a vetés mélységében tömör magágy és a legfelső talajrétegben porhanyós talaj készítése.

Kivitel

A kompaktorok félig függesztett kivitelben, 4,3 és 6 méter munkaszélességgel rendelhetők. A közúti szállítás könnyítése érdekében a gép hidraulikusan 3 méteres szállítási szélességre csukható össze. A magágykészítő egymás mögött elhelyezett – de egy egységbe foglalt – egymástól elmozdulni képes, különböző feladatú eszközökből áll. Ezek sorrendben a következők: simítóval ellátott, pálcás hengerborona, három sorban elhelyezett rugós-kapás, vagy két soros lúdtalpkapás egység, pálcás hengerborona simítóval és Crosskill henger. A kompaktor rugóbiztosítású traktorkerék-nyomlazítóval is felszerelésre került. A művelő eszközöket tartó keret csuklósan kapcsolódik a fő vázhoz, ezáltal önbeállóan követi a talaj egyenetlenségét. A pálcás hengerboronák a talajhajtás következtében fejtik ki aprító, tömörítő hatásukat és mélységhatároló szerepüket. Gyomos talajok esetén célszerű lúdtalpkapás változatot alkalmazni. Erősen szármaradványos talajon a lúdtalpkapás egység helyére rugós-kapás egység szerelhető, amely növeli az átömlési keresztmetszetet, így csökkentve az eldugulás veszélyét. A Kühne magágykészítő rugós, illetve lúdtalpkapás kivitelben egyaránt megrendelhető. A pálcás hengerboronák és a Crosskill henger vonóerő szükséglete kicsi, mivel a talajon gördülve dolgoznak. Porhanyításuk intenzívebb, mint a fogasboronáké, ugyanakkor eltömődésre – optimális talajnedvesség esetén- kevésbé hajlamosak. Speciális talajviszonyoknál a simítók leszerelhetők. A KMG típusú kompaktorokhoz kifejlesztett – külön rendelhető – pálcás hengerboronasor a Crosskill hengersor helyére építhető be.

Használata

Használatát a tavaszi magágykészítésben, vagy nedvesebb körülmények között, a tömörödésre hajlamos területen javasoljuk, ahol a könnyített henger kevésbé tömöríti vissza a magágyat és aprómorzsás talajfelszínt alakít ki.

Típusnév Kühne KMG-6FF
Munkaszélesség 6000 mm
Szállítási szélesség 3000 mm
Munkasebesség 8 - 12 km/h
Munkamélység max. 120 mm
Hengerborona átmérője 350 mm
Croskill-tömörítő átmérője 400 mm
Tömeg 4400 kg
Szükséges traktor teljesítmény (min.) 132 (180) kW (LE)

Kühne KMG 6 FF kompaktor
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO