MaterMacc Unica PVI sorközkultivátor

MaterMacc Unica PVI sorközkultivátor

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

MaterMacc Unica PVI sorközkultivátor

Mechanikai gyomirtás

A környezettudatos termelés és a költségtakarékosság előtérbe helyezi a mechanikai gyomirtást a kapásnövények körében. A MaterMacc sorközkultivátorok a mechanikai gyomirtás következtében csökkentik a vegyszerköltséget, emellett a talaj nedvességmegtartó képességét is növelik. Munkaszélesség szerint a 75 cm sortávú kultúrákhoz, soronként 5 kapával 4 - 12 soros, a 45 cm sortávú kultúrákhoz, soronként 3 kapával 4-24 soros kivitelű gépek közül válogathatunk.

Kivitel

A MaterMacc Unica PVI sorközkultivátorok, 600 vagy 1000 literes rozsdamentes műtrágyatartállyal szerelhetőek. A 6 soros, soronként 5 kapás Unica PVI önsúlya 930 kg, szállítási szélessége 254 cm. A vázszerkezet jó minőségű acélból készül, melyre paralelogramma függesztéssel kapcsolódnak a művelő kocsik, amire felszerelhetőek a különféle kiegészítő egységek is. Minden sorhoz külön fém mélységállító kerék kapcsolódik, amit csavarorsó segítségével lehet gyorsan, a kívánt mélységnek megfelelően beállítani. Soronként lehetséges a művelő kocsikat kiiktatni, szállítási helyzetben egy rugós előfeszítésű zárszerkezettel rögzíthetjük a kocsikat. Az Unica PVI két oldalszárnyát hidraulikusan tudjuk szállítási helyzetbe csukni, a munkahelyzetben mechanikus reteszelés biztosítja a gerendely stabilitását.

Gépbeállítások

A sorközkultivátorok műtrágya adagoló meghajtása talajkerékről történik, lánchajtás segítségével. A tartályba szerelt betöltő rosta biztosítja az esetleges összeállt műtrágya szeparálását és a sérülést okozó nagyobb darabok kiszűrését. A tartály aljában csigás boltozódásgátló felelős a műtrágya folyamatos áramlásáért. A kiadagolt mennyiség egyrészt a hajtásláncban lévő lánckerekek cseréjével, másrészt az adagolóhenger központi állítókerekének beállításával oldható meg, a gyári táblázatok adatai szerint. A tartály kiképzése és anyaga teszi lehetségessé a hosszú élettartamot. Fedését ponyva biztosítja, melynek mozgatása és rögzítése egyszerű és praktikus. A tartály gyors leürítésére 6 db ürítő nyílás szolgál.

 

MaterMacc Unica PVI sorközkultivátor
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO