Eurotechnics Megapack

Eurotechnics Megapack

Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

Nehéz szántóföldi henger

Az Eurotechnics Megapack henger gerendelye egy egyszerű, robosztus, és jól kezelhető konstrukció. Hidraulikus munkahenger biztosítja az egyszerű nyitást és csukást. Az optimális talajkövetést a két oldalszárnyon elhelyezett központi csuklópont teszi lehetővé, amely egyúttal biztosítja a kereten az egyenletes erőeloszlást is. A középső hengertag a traktor vonószemén tud elmozdulni, és követni a talajfelszínt.

Gyűrűk

Az öntvény gyűrűk csapágyazva illeszkednek a nagy keresztmetszetű acél tengelyre Ø 70 mm. Különböző modellek szerepelnek az ajánlatunkban a megművelendő terület nagyságához igazodva. A legsokoldalúbb és legelterjedtebb modell a Cambridge henger Æ 500/520 mm kivitele, ennek van egy nehezebb változata is, Æ 630/650 mm méretben.

Kiegészítő rugózás

Nehéz, kötött talajon való munkavégzéshez lehet laprugós kivitellel is rendelni az Eurotechnics hengereket, amely a hengertag és a tartókeret közé kerül beépítésre. Kiegészítő « Crossboard » simító Ez a kiegészítő laprugós felfüggesztésével biztosítja a talajfelszínen lévő rögök eloszlását és egyengetését, mielőtt az öntvénygyűrűk felaprítanák és visszatömörítenék azokat. A « Crossboard » simító rendkívül nagy teljesítményű, ha direkt egy talajmunkagépre szereljük. Kiváló magágyelőkészítés érhető el vele. A művelőelemek munkaintenzitását hidraulika segítségével lehet szabályozni a traktor vezetőfülkéből.

A szállítási és munkapozíció átállítása

Az Eurotechnics Megapack két hidraulikus munkahengerrel van felszerelve, amelyek a traktor vezetőfülkéjéből kezelhetők. Az első munkahenger biztosítja a hengertagok felemelését a talajról, a második pedig az oldalsó elemek egyszerre történő becsukását. Ez a megoldás nagy stabilitást, valamint biztonságot nyújt a felborulás ellen. Szállítási helyzetben a két oldalszárny egy-egy tartókonzolon nyugszik, és rögzítve van (egy esetleges hidraulika csősérülés megelőzésére). Ez maximális biztonságot garantál a közúton való szállításkor.

 

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO