Eurotechnics Megapack

Eurotechnics Megapack

Nehéz szántóföldi henger

Az Eurotechnics Megapack henger gerendelye egy egyszerű, robosztus, és jól kezelhető konstrukció. Hidraulikus munkahenger biztosítja az egyszerű nyitást és csukást. Az optimális talajkövetést a két oldalszárnyon elhelyezett központi csuklópont teszi lehetővé, amely egyúttal biztosítja a kereten az egyenletes erőeloszlást is. A középső hengertag a traktor vonószemén tud elmozdulni, és követni a talajfelszínt.

Gyűrűk

Az öntvény gyűrűk csapágyazva illeszkednek a nagy keresztmetszetű acél tengelyre Ø 70 mm. Különböző modellek szerepelnek az ajánlatunkban a megművelendő terület nagyságához igazodva. A legsokoldalúbb és legelterjedtebb modell a Cambridge henger Æ 500/520 mm kivitele, ennek van egy nehezebb változata is, Æ 630/650 mm méretben.

Kiegészítő rugózás

Nehéz, kötött talajon való munkavégzéshez lehet laprugós kivitellel is rendelni az Eurotechnics hengereket, amely a hengertag és a tartókeret közé kerül beépítésre. Kiegészítő « Crossboard » simító Ez a kiegészítő laprugós felfüggesztésével biztosítja a talajfelszínen lévő rögök eloszlását és egyengetését, mielőtt az öntvénygyűrűk felaprítanák és visszatömörítenék azokat. A « Crossboard » simító rendkívül nagy teljesítményű, ha direkt egy talajmunkagépre szereljük. Kiváló magágyelőkészítés érhető el vele. A művelőelemek munkaintenzitását hidraulika segítségével lehet szabályozni a traktor vezetőfülkéből.

A szállítási és munkapozíció átállítása

Az Eurotechnics Megapack két hidraulikus munkahengerrel van felszerelve, amelyek a traktor vezetőfülkéjéből kezelhetők. Az első munkahenger biztosítja a hengertagok felemelését a talajról, a második pedig az oldalsó elemek egyszerre történő becsukását. Ez a megoldás nagy stabilitást, valamint biztonságot nyújt a felborulás ellen. Szállítási helyzetben a két oldalszárny egy-egy tartókonzolon nyugszik, és rögzítve van (egy esetleges hidraulika csősérülés megelőzésére). Ez maximális biztonságot garantál a közúton való szállításkor.

 

Eurotechnics Megapack
Képek száma: 1 db
Eurotechnics Megapack
Érdeklődni szeretnék
Kérjük adja meg elérhetőségi adatait valamint az árajánlat tárgyával kapcsolatban, amit esetleg munkatársunk vegyen figyelembe, kérjük részletezze.
Tárgy:
Név:
E-mail:
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
Megye:
Üzenet:
Feliratkozom a hírlevélre.
Az alábbi hírlevelekre szeretnék feliratkozni
Vízgazdálkodás
Szőlészet - Borászat
Szántóföld
Elolvastam és megértettem az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO